|
O storitvah Informacije o ponudbi storitev Telekoma Slovenije |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Ja je prav zanimivo kolko folka je v obdobju zadnjih 2 let preselilo zadevo na gmail ali kam drugam - ne uporablja več privzeto maila svojega ISP.
Sam sem "selil", ko sem nabavil prvi androidnik. Prej je bil en račun na gmailu le za neumnosti. Iz androidnika uporabljam dostop iz aplikacije prek PC pa je zadeva iz browserja bolj pregledna kot katerikoli namenski program. |
|
|
|
||
|
![]()
Sam imam registriranih več elektronskih naslovov (volja, hotmail, siol, gmail, mail386, lastna domena, služba...) pa imam nato vse preusmerjeno na gmail in ta gmail račun sinhroniziran s telefonom in google idrive na laptopu. Pošta se mi v gmailu lepo sortira od kod prihaja (siol, gmail, služba...) in njena pomembnost (direktor, ponudbe, računi, reklame.... ).
Če prenovljen sistem ne bo ponujal več, kot nam danes ponuja gmail je delo s prenovo jalovo. Poštni predal mora imeti dovolj prostora, da se večini uporabnikov ne zapolni v letu ali dveh. Imeti mora možnost sinhronizacije z mobilnimi napravami (pošta, stiki...). Imeti mora možnost organiziranja in preusmerjanja pošte. Imeti mora garancijo, da ti ga jutri ne bo nekdo ukinil, če boš danes pozabil plačati eno položnico... Sem pa nestrpen v pričakovanju, kje bo SIOL-u uspelo stvar zakomplicirati in jo narediti hroščavo, kot imam uporabniške izkušnje s modemi, komunikatorjem, boxom... |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
|
||
|
![]()
V prvi fazi selitve na nov sistem bodo storitve in velikost predala ostale nespremenjene, bomo pa stremeli k temu, da v prihodnje razširimo ponudbo glede na povpraševanje uporabnikov, tako da se vsem zahvaljujem za vaše predloge.
lp Mitja |
|
|
|
||
|
![]()
Predlog za mobilno aplikacijo bi bila zelo dobrodošla .
|
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
||
|
![]()
Vsaj 1 GB prostora!
|
|
|
|
||
|
![]()
Zdravo napisali ste da se bo z 19.2 spremenila oblika in funkcionalnost e-pošte zgodilo se ni nič. "od 19. februarja pa boste videli tudi prenovljeno vstopno stran za prijavo v SiOL pošto".
|
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Se popravljam, ne dela niti send, niti recive.
LP, |
|
|
![]() |
Značke |
epoštni, nov, pošte, selitev, siol, sistem |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
NOKIA SIOL KOMUNIKATOR VoIP NASTAVITVE | jrobic | SiOL Komunikator | 32 | 22.01.2011 22:53 |
SiOL TV Plus | Lipa | SiOL TV | 1 | 28.04.2007 18:59 |
SIOL TV povezava TV in VCR | deepsplash | SiOL TV | 0 | 26.11.2006 01:22 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 00:26.