|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Neeee, pa ne Fishing&Hunting!!! Neee, neee .... (sarcasm on
![]() |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Samo informativno me zanima, glede na to da je v prvem postu omenjen samo Siol TV. A v kabelski so še vedno?
|
|
|
|
||
|
![]()
Beda od bede! Za športne navdušence (sploh nogometne) je to velika izguba. Zdej Telekom misli, da se bo z brezplačnim drugim krogom lige prvakov odkupil naročnikom, lepo vas prosim. To je kot voda na mlin drugim operaterjem..
|
|
|
|
||
|
![]()
Glede na to da sem za ta mesec plačal Mega shemo v kateri je tudi Sport Klub in imam nepopolno dostavo storitve verjetno lahko zahtevam znižanje plačila oz. delno refundacijo? Se je kdo že pritožil?
|
|
|
|
||
|
![]()
Si videl da si pridruzujejo pravico do sprememb v shemi?
|
|
|
|
||
|
![]()
Zahtevam nižjo naročnino!!! To je pa že preveč. Po ESPN sedaj še Sportklubi. Samo še Eurosporta ''kenslajo'', pa so zmagal
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Aha v kabelski ga tudi ni, sem pogledal shemo. Počakajte kakšen dan, mogoče pa dobite nazaj HD različice vseh SK-jev.
|
|
|
|
||
|
![]()
Telekom si je očitno s tem privoščil tako negativno reklamo, da mu tudi sedanje agresivno oglaševanje ne bo pomagalo.
Upam, da se tržni inšpektorat zgane zaradi zavajajoče reklame - saj v virtualnem katalogu še vedno oglašujejo SK programe. http://digital.edition-on.net/links/...ember_2013.asp Ja, ko gre za nas, nam nudijo le shit od shita. Zato da zase kujejo dobičke. |
|
|
|
||
|
![]()
jaz še trenutno spremljam na siol kabelski sportklub programe, vendar kako dolgo ne upam niti vprašat
lp |
|
|
![]() |
Značke |
kluba, niso, programi, sport, sportkluba, trenutno, voljo |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
PRD trio neomejen (vdsl) z poskusnim tv: katere storitve niso na voljo ? | howrude1 | O storitvah | 0 | 21.12.2008 13:27 |
Storitev trenutno ni na voljo... | pagatz | SiOL TV | 287 | 20.11.2008 13:23 |
Sagem STB - storitev trenutno ni na voljo v celoti | janezpesec1 | SiOL TV | 3 | 27.01.2007 20:23 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 00:33.