|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Pozdravljeni,
Doma imam dva BOX-a, ki sta povezana direktno na modem in stvar funkcionira normalno. Za modemom imam za žično in brezžično internetno povezavo nameščen router (TP-Link TL-WR1043ND z firmware-om Gargoyle). Zanima me, če bi lahko router nastavil tako, da bi mi lahko oba BOX-a delala preko njega. Naj povem, da imam na modemu vse porte nastavljene na "TRUNK", in mislim da ne bi smelo biti problema, le nekaj bo verjetno treba nastaviti na routerju. Prosim za inforamcije okoli tega. |
|
|
|
||
|
![]()
SiolTV za televizijo uporablja VLAN 3999. Na tistih portih bo potrebno ta vlan spraviti do BOX-a. Poleg tega boš verjetno še rabil "native VLAN" da ti bo internet na Box-u delal.
Če se motim, naj me kdo popravi... |
|
|
|
||
|
![]()
Malce mi je jasno kaj si hotel s tem povedati, ampak bi rad dobil malce podrobnejša navodila v kolikor ima kdo izkušnje s tem.
|
|
|
|
||
|
![]()
Sam sem nastavil tole preko Mikrotika. S tvojim firmware-om nisem še nikoli delal.
|
|
|
![]() |
Značke |
preko, routerja, siol |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Siol TV HD kanali preko računalnika. | cupax | SiOL TV | 20 | 11.05.2011 18:41 |
O SiOL storitvah oz. zgodba za na WC | Straus | O storitvah | 18 | 27.01.2010 12:01 |
Priklop SIOL TV preko switcha | samomas | SiOL TV | 4 | 24.10.2006 14:33 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 12:44.