|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
|||
|
![]() Citat:
Sem malo ![]() **** Mečem kosti, psi jih glodajo....karavana pa gre dalje...**** |
||
|
|
||
|
![]()
Še enkrat Bohinjska Bistrica v planu za februar 2005 preverjeno s strani Siola. Govoril z osebo ki se ukvarja s tem ,seveda pa se lahko plan spremeni kot se to na relaciji Telekom Siol rado dogajač.Gripson zato do februarja ne teži več saj Klemren tudi ne ve vsega
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
|
||
|
![]()
Sklepam, da bo naša centrala na Preserjih breja šele v začetku leta 2005. Optiko vlečejo na naš konc, upam da tudi do naše centrale, kajne?
![]() Ni ga junaka,ki ne lula kadar kaka! WWW.fADEOUT.ORG |
|
|
|
||
|
![]()
Zivjo,
mene pa zanima kdaj boste razsirili centralo v okolico Radovljice ( Zg. Lipnica) saj je zanimanje za SIOL TV veliko, saj ne lovimo niti enega slovenskega programa cisto in tako tudi ne placujemo TV prispevka. Zanima me na koga se lahko obrnem oz. dam predlog. Ali lahko ti kaj posredujes pri tem? Veliko ljudi tukaj ima ADSL prikljucke in cakamo da bo moznost gledenja SIOL TV. Prosim za odgovor. Hvala. |
|
|
|
||
|
![]()
Pozdrav,
Plan širitve na obstoječih naročniških centralah in plan nadgradnje novih naročniških central za leto 2004 je objavljena na prvi strani. Podatkov oz. plana za leto 2005 še ni. lep pozdrav, Klemen Ramoveš |
|
|
|
||
|
![]()
Dejte v ta plan IDRIJO !
|
|
|
|
||
|
![]()
Ja pa Zalog pri Cerkljah tud. Sicer me pa samo zanima kdaj bo izdelan približno plan za leto 2005.
HVALA ZA ODGOVOR |
|
|
|
||
|
![]()
Pozdravljeni!
Mene pa zanima moznost pridobitve ADSL in zraven tudi SiOL TV za Zabretovo ulico (to je sicer 1000 Ljubljana). A je kej v planu za ta okolis? Lep pozdrav, andrej |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() **** Mečem kosti, psi jih glodajo....karavana pa gre dalje...**** |
||
|
![]() |
Značke |
izgradnje, lokacij, novih, plan, siol |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 04:22.