|
||
|
![]()
Ja, ampak original japonska verzija.
![]() ---------------------------- Gravity makes the heart grow fonder. |
|
|
|
||
|
![]()
Pasji vojaki so v redu.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ A lesson lived is a lesson learned |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() |
||
|
|
||
|
![]() ![]() creep http://www.imdb.com/title/tt0381966/ šolski primer kako končna montaža uniči dober potencial. dejte mi mešalno mizo pa nardim iz tegale zmazka dobrih scen klasika. 5/10 |
|
|
|
||
|
![]()
jst pa včeraj nisem mogla spati in sem razmišljala o najboljših scenah iz grozljivk.
![]() - tista s ta malo, ki prileze iz vodnjaka in potem naprej v Ringu (v japonskem originalu veliko bolje narejena scena kot v rimejku!) - tista s čeljustjo v The Grudge. - sekira in "Here's Johnny!" v The Shining. - "They're coming to get you, Barbara" v Night of the Living Dead. Drugega se pa zdele ne spomnim. ![]() ![]() ---------------------------- Gravity makes the heart grow fonder. |
|
|
|
||
|
![]()
sam mal pojamram nad dark water, drugač mi strašljivke sploh ne odgovarjajo, razen mogoče Vortex, pa una ke alieni prstanejo z eno staro hišo pa pijejo bruhico in v tem stilu. no dark water je tok svinjsko dolgočasen film in se vleče vsaka scena za pop****t. mogoče komu to nardi film bl strašen, men ga pa naredi za nehat gledat
![]() "Ecosystem failing. Need ride off this rock. Pick up at Long 14e3365, Lat 46n2425, Earth."
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
"Heeerrres Johnny!"
Ta je huda. ![]() |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
||
|
|
||
|
![]() Edina stvar, ki me je res pretresla je bil recimo Nekromantik z preljubo sceno odiranja zajca. H-klasa film, ampak narejen z res skrivljenim umom. In 2000 dolarji. Drugace pa neabientalne in nepsiholoske grozljivke, ki jih producirajo dandanes samo na podlagi zvoka, niso vec grozljivke. __________________________________________________ _________________________ Those who win battle after battle do not have supreme skill. Those who have supreme skill, use strategy to bend others without coming to conflict. (Sun Tzu) |
|
|
|
||
|
![]()
ti's itak snob.
|
|
Značke |
splošno, strašljivke |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 01:32.