|
||
|
![]() Jeebi se no!, zdaj si mi pa razblinila sanje o obiskovanju Kolosmeja ![]() No mogoce, ce bi kupil đokerja.... __________________________________________________ _________________________ Those who win battle after battle do not have supreme skill. Those who have supreme skill, use strategy to bend others without coming to conflict. (Sun Tzu) |
|
|
|
||
|
![]()
vidiš, za vse je rešitev
![]() ---------------------------- Gravity makes the heart grow fonder. |
|
|
|
||
|
![]() Sam vidis, tuki je pa spet catch, ker mi potem zmanjka casa za filmske hite na tv-ju. __________________________________________________ _________________________ Those who win battle after battle do not have supreme skill. Those who have supreme skill, use strategy to bend others without coming to conflict. (Sun Tzu) |
|
|
|
||
|
![]()
Kje pa, ti samo nehi hodit it gledat iste filme trikrat, pa bo.
---------------------------- Gravity makes the heart grow fonder. |
|
|
|
||
|
![]() Cem sem pa kratke pameti ![]() __________________________________________________ _________________________ Those who win battle after battle do not have supreme skill. Those who have supreme skill, use strategy to bend others without coming to conflict. (Sun Tzu) |
|
|
|
||
|
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
||
|
![]() En partizanski pozdrav mojster ![]() __________________________________________________ _________________________ Those who win battle after battle do not have supreme skill. Those who have supreme skill, use strategy to bend others without coming to conflict. (Sun Tzu) |
|
|
|
||
|
![]() ![]() ![]() mam pa v planu še par klasik... |
|
|
|
||
|
![]() Like? __________________________________________________ _________________________ Those who win battle after battle do not have supreme skill. Those who have supreme skill, use strategy to bend others without coming to conflict. (Sun Tzu) |
|
|
|
||
|
![]()
rabid dogs
the church le corbeau emmanuele in america mabusejeva oporoka ... ![]() |
|
|
Značke |
splošno, strašljivke |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 02:19.