|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
|
||
|
![]()
a kdo ve kje se dobi instrumental verzije slovenskih popevk? jz večinoma pridem samo do tujih verzij. Thanks!!
|
|
|
|
||
|
![]()
Ojla.
Ej, jest bi res rada naslov in izvajalca v reklami za Niveo, ki se vrti zdej neki časa, pa ne tko dolgo. Je v smisli, k v levem spodnjem kot pise mesto in država pa različen folk k se maže z niveo. |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
|
||
|
![]()
rad bi dobil komad od mihe kralja, v refrenu poje 'zemlja kliče s.o.s. s.o.s'. če ma kdo mp3 bom vesel.
|
|
|
|
||
|
![]()
Pozna mogoče izvajalca iz reklame za bolj luksuzni model Škode. Spoti s predstavitvijo tega avta so trajali tudi do minute in so se vrteli pred nekaj meseci. Gre pa približno tkole: always try to find the right decision. Že vnaprej hvala.
![]() ![]() |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
http://www.lyricsmania.com/lyrics/fr...cs_111379.html |
||
|
|
||
|
![]()
Pozna kdo naslove glasbe/skladb, ki jih v filmu Otroci iz postaje ZOO izvaja David Bowie? Kolikor mi je znano (lahko se motim!) te muske ni nikjer na njegovih CD-jih, zato bi bil hvaležen za kako informacijo..
![]() ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Kolikor jst vem, on tam poje Heroes, če je pa še kakšna druga, pa ne bi vedela...
|
|
|
|
||
|
![]()
Se ti zdi, da je bla to edina muska od Davida Bowieja tam? Priznam, da sem film gledal že pred časom..... Sem pa nekje zasledil, da nekaterih stvari ni na nobenem njegovem albumu....
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
Značke |
besedilo, iščem, izvajalca, naslov, note, pesmi |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 07:37.