|
|||
|
![]() Citat:
špansko in angleško besedilo ![]() En Espanol "La Cancion Mariachi" In English "Mariachi Song" Amor, si me llamas amor Si me dejas amarte mi bien, Yo te voy adorar..... Las estrellas donde han asombradas, La noche empiezera ya amaradas.... Candor, si me das tu candor Si me dejas amarte mi bien, Yo te voy adorar.... Amor, si me llamas amor Si me dejas amarte mi bien, Yo te voy adorar..... Las estrellas donde han asombrasdas, La noche empiezera ya amaradas... Amor, si me das tu valor Si me atrevo a quererte mi sol, Te voy a idolatrar.... Los angeles nos traeran la ternura, Las flores nos vestiran de dulzura, Contigo voy a sonar conquerubes, Contigo voy a pasear en las nubes, Contigo voy a pasear en las nubes.... Amour, en las nubes My love, if you call me my love If you let me love you my love, I will adore you... Where there are brilliant stars, The night will begin lovingly... Your warmth, if you give me your warmth If you let me love you my love, [my sun] I will adore you My love, if you call me my love If you let me love you my love, I will adore you... Where there are brilliant stars, The night will begin lovingly... My love, if you give me your valour Iif I try to cherish you, my love [my sun] I will idolize you... The angels will bring us tenderness, The flowers will dress us of sweetness, With you I will dream with cherubs, With you I will walk in the clouds, , With you I will walk in the clouds.... My love, in the clouds FREEEEEDDDOOOMMMMMM |
||
|
|
||
|
![]()
izvajalec Maurice Jarre
FREEEEEDDDOOOMMMMMM |
|
|
|
||
|
![]()
Helo!
Jaz pa iščem besedilo pesmi ki gre nekako takole : Mayooo ja hiiii , mayoooo ja hooooo ....... prosil bi vas za pomoč ker ne vem ne izvajalca ne kje bi jo lahko dobil!!!! ![]() Hvala za pomoč!!! ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
original: O-zone - Dragostea din tei
al pa priredba: Gabry Ponte - Dragostea din tei ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Naslov muske iz tele strani iščem ( :D ubistvu iz igrce :D ).
http://www.miniclip.com/dancingbush.htm ![]() Upam da kdo ve ![]() ![]() ![]() ![]() Objava znamkar-ja je avtorsko zaščitena. Uporabite jo lahko kot citat, ne pa kot dokaz na sodišču. ![]() ![]() ============================== ![]() ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
studio g - when i think about you ('99)
|
|
|
|
||
|
![]()
Torej, zanima me naslov komada ki se vrti v BAR-u...ponavadi ko se kaj smesnega dogaja:D Poje nekaj NO TENGO DINERO OOOO OOOO...
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
ne vem če je to v baru; ampak obstaja pa pesem Righeira - No tengo dinero (in tud tu naprej poje oooooo ooooooo oooo)
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
ima kdo note za skladbo Sirtaki oziroma Greek Zorba; izvajalec Mikis Theodorakis???
cele, rutenka the best 4ever |
|
|
|
||
|
![]()
Iščem en naslov pesmi,ki se zdej vrti po radiih,sam nimam pojma kdo izvaja,ma tak orientalske vložke,stil je pa Rap-hip hop.
Hvala |
|
|
Značke |
besedilo, iščem, izvajalca, naslov, note, pesmi |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 18:22.