|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
? : Iščem note za bobne (baterijo) od U2, dire straits... Ima kdo idejo, kje bi se to dalo dobiti, kupiti, sposoditi ??
Lp |
|
|
|
||
|
![]()
lep pozdrav!mene pa zanima ime izvajalca in naslov ene pesmi...vem samo da je pesem v španščini,poje moški....nekaj o luni,to pesem sem slišali ko so jo vrteli v hrvaškem big brotherju,če morda kdo ve katera je...bi bila zelo vesela,mejte se,papa
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Juanes - Luna Los lobos - Luna Mago de Oz - El cantar de la luna oscura Paradisio - Luz de la luna ??? |
||
|
|
||
|
![]()
Če kdo kje najde besedilo od pesmi I belive in you od Il divo, se priporočam... Danes sem iskala po internetu, pa žal nisem našla nič. Lahko mi pošljete tudi na ZS.
Že v naprej HVALA. |
|
|
|
||
|
![]()
Mi lahko kdo pove naslov pesmi Andreja Šifrerja, kjer v refrenu prepeva:
"Pridi k meni domov na žur, nardil bomo par nadur..." Pa še enega naslova nikakor ne uspem najdit: Poje ena ženska ter en pevc s hrapavim glasom, mislim da je un Vojko iz skupine Botri....refren gre pa tkole: "Midva imava zabavo, zabavo za dva..." Thx |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Ko sem gledala Emo(itak mi je bila obupna-komadi ![]() Ja, tudi meni:D ![]() |
||
|
|
||
|
![]()
tnx za use naslove ne sam ni noben pravi,nažalost,edino od los lobosov nisn najdla pesmi,pa pr moji nesreči mnde tud ta ni...če se mogoče še komu sanja kak naslov naj pove:D
|
|
|
|
||
|
![]()
aja a ve mogoč kdo za kake bl žalostne pesmi take k so fajn za bol žalostne cajte???
|
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
Značke |
besedilo, iščem, izvajalca, naslov, note, pesmi |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 10:37.