|
O storitvah Informacije o ponudbi storitev Telekoma Slovenije |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Gleda na nasprotujoče si informacije tukaj na forumu, Telekomovega svetovalca glede na to obvestilo sprašujem, ali bo po novem, po 15. juniju 2015 za 20/20 internet, telefonijo + kabelsko TV na optiki (trenutni paket Duo + kabelska TV), v veljavo stopil paket in višina naročnine z tega linka:
http://www.telekom.si/zasebni-uporab...in-kabelska-tv ??? Če ne, prosim, da se razjasni, kaj in koliko bomo po novem plačevali sedanji uporabniki paketa Duo + kabelska TV, na optiki. |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Lp Jure |
||
|
|
||
|
![]()
Prisilili nas bodo, da plačamo 6€ več, ker tale hitrost 10/2 na optiki je katastrofa od hitrosti
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Se pravi, da tisti kateri imamo telefon, internet 20/20 in kabelsko bomo imeli po novem le še 10/2 hitrost interneta? Ali dobimo za to skropucalo, vsaj podobno tv shemo kot je megahd ali top trio c?
|
|
|
|
||
|
![]()
Naj nekdo razloži še tole:
"Novi naročniki paketa TopDuo so za čas trajanja naročniškega razmerja z vezavo upravičeni do akcijske cene paketa, ki znaša 32,95 EUR z DDV na mesec. Po izteku vezave se cena obračuna po ceniku" Trenutno plačujem 44,51€ za inter.+tel.+kabelsko.Vezava mi poteče septembra 2015. Če prav razumem, če sedaj naročim paket Topduo+kabelsko bi do septembra plačeval 32,95+7,9=40,85€ ??? Ali je to mišljeno, če se vežeš na recimo 24 mesecev, ti vse te mesece pripada cena 32,95€ ??? |
|
|
|
||
|
![]()
Ne vem no, v današnjem času je navadno tako, da se z vsako akcijo ali novim paketom dobi za isti denar več, oziroma isto za manj denarja. Tukaj pa je ravno obratno.
Mislim da je takšna tržna politika Telekoma napačna, predvsem za to, ker konkurenca postaja močnejša, Tušmobil/Telemach pa je v razcvetu. |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
|
||
|
![]()
Sedaj plačujem 44,52€, vezava mi je potekla, hitrost je še vedno 20/20.
Če grem na paket topduo+kabelska mi bodo zmanjšali hitrost na 10/2 za ceno 40,85€ (+kazen 20€ zaradi prehoda na cenejši paket ![]() Če plačam 6€ več, torej 46,85 imam internet 50/20. Če logično razmislim, je najbolje, če se sploh ne vežem, in ostanem na starem paketu, ker ni nobenih ugodnosti, hitrost 20/20 mi je dovolj. |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
LP Jure |
||
|
![]() |
Značke |
duo, kabelska, novem, paket |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Paket Gluhi | alex1 | Mobilna telefonija | 1 | 12.10.2014 12:24 |
trio paket ali kabelska? | icor01 | Tehnična pomoč | 3 | 13.09.2010 16:33 |
TRIO in kabelska TV predlog za nov paket | Dravlje | O storitvah | 2 | 02.03.2008 13:18 |
Paket DUO po novem | wishmaster | O storitvah | 7 | 05.04.2007 10:09 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 22:14.