|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Lg 43lf510v
|
|
|
|
||
|
![]()
Na naših LG TV-jih povsod deluje v redu. Bomo preverili, ali imamo na voljo tudi takšen ali kater model iz iste serije, da preverimo. Preverite še, ali so na voljo posodobitve. Predlagam tudi kontakt z uvoznikom oziroma servisom.
Lep pozdrav, Marko |
|
|
|
||
|
![]()
Tu gre za problem s Tv jem oziroma programsko verzijo in ne EPG jem.
|
|
|
|
||
|
![]()
In zakaj je pred cca tremi tedni bilo vse OK ? Ta problem je povzročil Telekom z neko nadgradnjo in sedaj TV predolgo shranjuje v spomin vsebino EPG. Po cca 15-30 sek., ko je EPG shranjen, deluje OK. Problem je v tem, ker vedno znova shranjuje te podatke, ko preklopiš na kanal in prikličeš EPG...
Mimogrede, sem naložil najnovejši softwer pa problem ni rešen. |
|
|
|
||
|
![]()
Pozdravljeni,
Povsem enak problem se pojavlja na mojem LG televizorju od Telekomove nadgradnje dalje. EPG je praktično neuporaben, saj se ga ne da listirati gor/dol oziroma takoj, ko se premakneš navzdol, skoči nazaj na prvo vrstico. Model mojega TV-ja je LG 55LA6608. Lp Berto |
|
|
|
||
|
![]()
Najbrž so želeli, da se šumniki prikazujejo pravilno (ker pred nadgradnjo se niso), kar jim je uspelo, so pa s tem povzročili še večji problem...
|
|
|
|
||
|
![]()
JM in krpan41, vajna primera sem posredoval še drugim sodelavcem, ki urejajo napake na kabelski TV. Javimo, ko prejmemo odgovor.
Lp, Črt |
|
|
|
||
|
![]()
se je stanje kaj popravilo? Meni na Philipsu in LG - oba letnik 2012 deluje OK.
|
|
|
|
||
|
![]()
Še je vse po starem...
|
|
|
|
||
|
![]()
Odgovora s strani sodelavcev še nisem prejel.
lp, Črt |
|
|
![]() |
Značke |
epg, kabelska |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Paket Duo + kabelska TV po novem | Clancy | O storitvah | 13 | 21.10.2015 20:01 |
Digitalna kabelska na optiki , ki je ni !? | error3 | SiOL TV | 0 | 09.12.2010 17:24 |
siol kabelska | shon | O storitvah | 8 | 11.04.2010 20:16 |
kabelska tv - samo na optiki? | urbi | O storitvah | 1 | 04.09.2009 14:42 |
Kabelska TV preko FTTH? | mihies | SiOL TV | 10 | 12.04.2007 09:07 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 13:56.