|
||
|
![]()
Česa vse se ne spomnijo,da bi odirali stranke. Podražitev + neko imaginarno nadomestilo 9,87 letno. Halooo ?
Potem se paketi niso podražili le za 2EUR ampak 9,87/12=0,82, skupaj za 2,82 EUR. Proč od Simobila, ki je itak najslabše pokrit ponudnik. ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Jaz bom verjetno šel vstran od simobila samo ne vem kako naj izpeljem zadevo,da bom lahko vrnil telefon in prenesel številko na tušmobil.
|
|
|
|
||
|
![]()
Tu pišejo kako stran od njih.
http://www.simobil.si/sl/inside.cp2?...3-0E30B0F0213C Ampak vse je tako barabinsko, da je zapustiti Simobil edino smiselno. Upam, da bodo drugi ponudniki izkoristili to in ob menjavi olajšali odhod od Simobila s kakšno subvencijo. |
|
|
|
||
|
![]()
ne nakladajte...vsi so podražil in bojo podražil. Ne pa nasedat tuš mobilu k jih jaz poznam na kupe ljudi, ki imajo na kupe težav...zlasti z nepokritostjo itd...Dražijo vsi ***i ga...
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() |
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() Lp |
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
Sam tole izjava sem slišu...Oprosti če nisi bil uporabnik se je brezveze javlat in govort kak je slab opareter.. ![]() Jst sem Uporabnik tušmobila pa lahko rečem vse pohvale Tušmobilu..ker deluje odlično.. ![]() |
||
|
|
||
|
![]()
Če si uporabnik tušmobila potem verjetno poznaš paket brezmejni 1000 za 19€,se zanimam za ta paket pa ne vem kolk minut od tega je namenjeno za druge operaterje,ker glih nimam veliko številk od tušmobila za klicat.
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
primer pri brezmejnih 2000 lahko porabiš 1000 enot v druga omrežja.. Sam mam uporabljam paket brezmejnih2000 kar je za mene odličen paket kot tut ostali paketi brezmejni ![]() |
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() poglej kaj dobiš za 29€ pri konkurenci... |
||
|
Značke |
draži, dvakratno, simobil |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Simobil z novim letom potihem uvedel nove provizije | Fritzt | Mobilna telefonija | 2 | 28.01.2010 22:26 |
Mobitel in SiMobil spreminjata obračunski interval | Mowgli | Mobilna telefonija | 81 | 10.02.2008 22:20 |
Pri katerem mobilnem operaterju ste? Mobitel, Simobil, druga podjetja.. | porota3 | Mobilna telefonija | 43 | 27.07.2007 23:17 |
Simobil Klapa | modelko | Mobilna telefonija | 35 | 28.02.2007 00:05 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 02:38.