|
||
|
![]()
super!
a je kakšen program, kot je bil včasih SMS Poštar, da si kar prek tega pošiljal, da ne rabiš it v browser ? pa da deluje 100% in je zelo enostaven kot je bil SMS Poštar? |
|
|
|
||
|
![]()
Kako pa zadeva delujev druga omrežja, mobitelj naprimer?
Meni še ni uspelo poslati sporočila, mogoče zato ker imam halo kartico ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Programi za tole stvar:
-smsCenter -NeoxSender -kulSMS p.s.: smsCenter mi je delav vredo, le zadnje case ma neke probleme, prej je prejemnik dobil sms 20s od tega ko je poslalo, zdej pa morn dat ce kaj downlodatm na pavzo pa use, ce hocem poslat, drugac mi neko napako javi. Bobi...tista halo kartica nebi smela met veze.... Mene sam to skrbi, da nebo blo zastonj, ker posiljam preko sestrine stevilke (sam mam 041), da me zenska ne nagaci, ce bi ji dnar gr nabijo :D .... |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
jst nimam nobenih problemov ![]() |
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() A je mogoče ta program samo za naročnike, ali tudi za hallo uporabnike (jurja na jurja) sistem :D |
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() |
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() ![]() |
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
btw, simobil mi je edina taka firma, k ponuja usluge, ki jih potrebujem, ki mi je res kul...tud enkrat se mi ni blo treba se tam kregat:D pa zdej so mi poslal eno pismo, kjer pise, da ker sm ze neki cajta narocnik, mi dajo al 10ksit bonusa na pogovore al pa nov telefon, ce podaljsam narocnino za 24 mescev, kar bi itak nardila ![]() |
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
Sem mislil samo sprobat če dela, ker veliko sms-ov pošiljam v tujino in iz Pc-a. Če ne bo šlo bom pa še naprej tipkal preko PC nokia-suita. |
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() |
||
|
Značke |
klapa, simobil |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 19:37.