Citat:
Objavil-a Cifra
Jaz sem na simobilu in kljub nižjim cenam in nižji naročnini nisem zadovoljna. Prvič zarad signala, s tipom sva namreč v kletnih prostorih in tam se niti slučajno ne moreš pogovarjat po telefonu, brez da bi te ven metalo, drugič pa zarad nekih blesavih komercialnih sporočil, ki sva jih oba in še polno znancev začela dobivat. Nikoli se nikamor nisem prijavljala, ne igrala kake nagradne igre, pa sem kar naenkrat začela dobivat ta komercialna sporočila, ki so povrh vsega še plačljiva, mislim da nekaj čez 200 bivših SIT na SMS. Ko smo klicali na simobil, so tam sicer rekli, da vedo za te težave, a da ne morejo nič pomagat. Poskusiš lahko edino s ključnimi besedami na tise številke, iz katerih je bilo poslano in ti zaračunajo še tisti SMS. Nekaj časa je potem mir, čez par mescev pa jovo na novo
Razmišljam, da bi šla nazaj na mobitel 
|
komercialna sporočila lahko blokiraš z geslom na klicnem centru. so pa začeli pošiljati sporočila tudi tistim kateri so kje glasovali, donirali itd

sam se zapenam z enim od komercialnih ponudnikov od katerega sem se že 3x odjavil pa mi še vedno pošiljajo sporočila, pisnega potrdila pa ne morem dobiti
torej blokada pay smsov na simobilu