|
Mobilna telefonija mobilna telefonija in tehnologija |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
freya, resno mislim.. 7 sekund je ogromno:D
|
|
|
|
||
|
![]()
Ooo, hvala za info. Torej senebomovečtrudligovoritkarsedahitro.
![]() Sicer je ponavadi Mobitel vsako leto decembra ponudil kako ugodnost, npr. zastonj klicarjenje čez vikende. Letos je to to? ![]() |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Čez dan pošiljam sporočila, po sedmi uri zvečer in ob vikendih pa si dam duška. Uporabljam paket Večeri in vikendi.
|
|
|
|
||
|
![]()
Meni se sicer tudi zgodi, da traja pogovor cc. 7 sekund, ponavadi, ko me pride kdo iskat z avtom pa mi reče, da me čaka pod blokom...
![]() ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Saj bojo kmalu vsi operaterji sledili. Tuš obračuna vsakih 30 sekund, mislim da je Debitel že pristal na 60/1 intervalu, samo še vprašanje časa je kdaj se bo za spremembo odločil tudi Simobil. Mogoče bi lahko pri mobitelu ponudili novo akcijo za vse, ki se pogovarjajo nekaj sekund - za doplačilo 5 € na mesec prva minuta pogovorov zastonj!
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Trian.
![]() Sam sicer mislim, da tiste kratke pogovore ala "okej", "pridem", "velja", "se dobimo nekje dol", itd. zaključim v prvih štirih sekundah, ki so zastonj. |
|
|
|
||
|
![]()
Moji kratki pogovori so dolgi do 10 s. Vsi drugi okrog 15 min. Vmesnih ne poznam.
Verjetno sem se vmes malo zgubila - ampak: zdaj res že vsi operaterji obračunavajo 30 s interval? |
|
|
|
||
|
![]()
Moji kratki pogovori so 2 sekundi. Kadar se zmenmo za nekje dobit in pokličeš, ko od nekje greš, da drugi časovno ve, kdaj si šel. In ker je velikrat klicana oseba v avtu, se itak ne more pogovarjat. Torej "grem od tu" pride v 4 sek.
No, pa če me klicani skensla, je to tud hitro. Drugač pa pač traja dlje - pa ne predolgo. Nimam navade viset na telefonu, tako da sploh ne gledam na cene pogovorov al pa kako se obračunava. |
|
|
|
||
|
![]()
Mah, jaz za take stvari, da javim, ko čakam spodaj ali pa ko grem od doma, itak samo pocingljam.
![]() |
|
|
Značke |
interval, mobitel, obračunski, simobil, spreminjata |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Pri katerem mobilnem operaterju ste? Mobitel, Simobil, druga podjetja.. | porota3 | Mobilna telefonija | 43 | 27.07.2007 23:17 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 14:31.