|
||
|
![]()
Pozdravljeni.
Končno smo dočakali čas, ko se bomo tudi v Škofji Loki lahko priklopili na optiko. Včeraj, ko so pri nas pobirali prijave vse lepo in prav, ko pa malce pogledam vse reklame o SiOLu, ponudbah... Hm, kot stari naročnik dobim 5% popusta na tri leta "Siolovanja", novi naročnik pa 4 mesece brezplačno. Poglejmo: Paket Trio 38EUR na mesec, 5% je 1,9 EUR - v štirih letih (po treh letih se šele začne popust) torej prišparam celih 22,8EUR. Novi naročnik pa že v samem začetku 152EUR. Povprašal sem torej, če lahko prekinem prejšnji paket in naročim novega. Ni problema pravijo, vendar ne morem prenesti Siolove telefonske številke na nov paket, prav tako ne e-mail naslova. Hudiča... Ampak se mi je sam telekomov prodajni tehnik g. Bojan Lušina pohvalil, da njemu je kolega prenesel mail na nov paket, samo da se je matral cel dan. - Hm, torej mail se da (za izbrane) kaj pa telefonska številka? Res ni mogoče, prenesti telefonske številke, ali gre spet za nekakšno samozaščito, da ljudje ne bi varčevali na ta način? Hvala za odgovor in lep pozdrav, Simon |
|
|
|
||
|
![]()
Po odjavi storitve se številka za 30 dni umakne iz obtoka, da je ne bi takoj za vami prejel kdo drug.
LP |
|
|
|
||
|
![]()
Torej prenosa številke nikakor ni mogoče izvesti?
Pa mail? (uradno) Hvala in lp |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Mail verjetno lahko obdrzis tako da preides na klicni paket (ne vem pa ce je le-ta vezan na mesecno narocnino).
|
|
|
|
||
|
![]()
Greš na klicni paket in točno urni paket, kjer ni naročnine
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Gotovo se da številko kako drugače ohraniti ali prenesti, predlagam da se obrneš na APEK. Kolikor vem v Sloveniji obstaja "hiša" oz. institucija, ki skrbi za te prenose številk. Nisem prepričan, mislim pa da je Avtenta oz. nek oddelek. Morda ti lahko oni pomagajo. V skrajnem primeru lahko greš za en mesec na T-2/Amis in potem številko preneseš nazaj na Siol.
|
|
|
|
|||
|
![]()
pozdravljen,
Glede mejlov lahko imaš istega vendar, morš napisat dopis kjer zahtevaš da se ti tisti "stari" mejl prenese na nov paket in to bi moralo iti in ni samo za izbrance. vendar pri 0599 številkah ne vem točno ali lahko zahtevaš da se ti prenese iz starega paketa na novega...vendar se mi zdi da ne. ponavadi gre za prenos navadne telefonske številke ( 01,02,03) zdaj točno ne vem za kateri prenos ti točno se zanimaš? Citat:
|
||
|
|
||
|
![]()
Gre za 0599 številko - očitno bo res potrebno najti nek drug način. Hvala
@XORO - nefer? Ja, nekdo mi je rekel, da prenos maila nikakor ni mogoč - a vendarle njemu ga pa dobri kolega je prenesel. In to ti reče telekomov prodajni eferent? To mislim da je nefer... Ampak ni važno, že tako je veliko gnilega v deželi... Pa lep dan še naprej! |
|
|
|
||
|
![]()
@sim0n: Zato pa imamo stvar, ki se ji reče PREHOD med paketi.... To pomeni da vse obdršiš tako kot je... Prekinitev med enim in drugim paketom je minimalna (pol ure) pa še nobene papirologije se ni treba it.
lp |
|
|
![]() |
Značke |
optiko, prehod |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Prehod s Sinfonike in izbira novega paketa oz. kako so me lepo nategnili | mihapin | O storitvah | 7 | 24.09.2007 10:52 |
Brezplačen prehod z ISDN na PTSN | dal | O storitvah | 16 | 09.08.2007 19:30 |
Prehod med različnimi programi na elektronskem vodiču | mihies | SiOL TV | 1 | 24.04.2007 13:03 |
Prehod na Duo TV | valter | O storitvah | 1 | 18.04.2007 18:57 |
Trio - naknadni prehod na razvezan dostop in prenos stevilke | janezpesec1 | O storitvah | 5 | 06.10.2006 09:41 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 08:57.