|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Dajte možnost preklopa med starim OK vmesnikom in novim + vmestnikom vsem tistim,kateri plačujejo polno programsko shemo!
Izbira naj bo možna vsaj do odprave pomanjklivosi na novem +vmestniku. Predlagal bi vam tudi,da izvedete anketo kaj uporabnike najbolj moti na novem + vmestniku in kaj pogrešajo in nato zadevo ustrezno nadgradite. Moj predlog upoštevajte,pa bo prihranjene precej nejevolje in jeze nam uporabnikom in VAM ponudniku. ![]() L.p. |
|
|
|
||
|
![]()
ja sem za staro shemo
|
|
|
|
||
|
![]()
Pa še zagotovo bi ogromno uporabnikov naročilo polno shemo samo za to, da lahko imajo stari vmesnik
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
pri novem vedno nekaj šteka
|
|
|
|
||
|
![]()
Zanimivo,ampak meni od aprila,ko sem naročnik in uporabljam samo Plus vmesnik vse dela odlično in brez težav! Osebno mi je bolj všeč plus vmesnik,navada pač. Pa začuda slika je danes odlična!!!!
|
|
|
|
||
|
![]()
se podpišem pod tole samo navadit se je treba res pa je,da je mlo počasen vendar jaz ga uporabljam skoraj leto dni pa na začetku je blo malo moteče zdej pa nič več.
|
|
|
|
||
|
![]()
Plus vmesniku naj dodajo možnost razvrščanja kanalov in možnost pomika npr. samo po priljublennih s tipkami kanal+ in kanal-. Če bi vsaj ugasnil roletni meni priljubljenih, ko izbereš kanal.
Glede hitrosti smo pa že navajeni. Tisti prvi TV na elektronke so tudi rabili mogoče pol toliko časa, kot plus vmesnik za prikaz slike ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Tudi če bi ti dali Yugeca in bi se pol leta vozil z njim bi se pač navadil.
Jaz se pa na to sranje ne morem navaditi. Da skos nekaj šteka in je treba celo večnost čakat, da preklopi kanal ??? Plačujem pa vse kar mi omogočajo, TRIO na optiki. Če se to ne bo počasi uredilo bom prisiljen začet razmišljat o prehodu k drugemu operaterju. Blond |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() |
||
|
|
||
|
![]()
Preklopil na plus, zaenkrat zadovoljen, sicer meniji delajo počasi, in videoteko hitro zmedeš če imaš prehitre prste, preklapljanje programov pa se mi ne zdi tako zelo počasno, je pa malo dlje kot prej. Sem pa zopet opazil potujoče črte (morda zato ker je tv na Scart priklopu)
Edit: Mogoče sem malo prehitro rekel ![]() Doživel pa sem tudi javascript error Nekaj dela bo pa še potrebnega |
|
|
![]() |
Značke |
predlog, vmesnik |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Optika in mpeg4 (SiolTv+) vmesnik? | Cojs | SiOL TV | 19 | 12.09.2008 13:32 |
Siol Tv plus vmesnik | Rohann | SiOL TV | 2 | 11.01.2008 19:06 |
Vladni predlog - zasebno varovanje | zlato | Slovenija | 0 | 11.04.2007 03:44 |
siol tv plus vmesnik | popek | SiOL TV | 10 | 03.03.2007 19:53 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 23:00.