|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Med navodili za uporabo sem našel tudi navodila za TechniSat DIGIT HD4 CX. Zanima me kje uporabljate pri SIOL-u ta predvajalnik in če se uporablja tudi pri kateri izmed vaših ponujenih storitvah.
|
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Opa!
Ne morem verjet. Po vseh sagah z res bogim sagemom in podobnim, so sedaj pri Telekomu ponudili za dvb-c "subvencioniran" ferrari med digitalnimi sprejemniki. Ta dva Technisata sta res top zadevi na trgu. Imam enega doma in je res raketa. ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Morda kdo ve, kako bi rešila naslednjo težavo. Imam navedeni sprejemnik, priključen po navodilu, na displayu prileze do 117 progamov, težava pa je v tem, da ni slike in zvoka na TV, posledično ne pridem do menuja itd.. Kje bi bil lahko vzrok težav?
|
|
|
|
||
|
![]()
Mi prosim posredujete vaše kontaktne in uporabniške podatke na ZS.
LP Jernej |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Če jo imaš jo odstrani,pazi pa da vse to počneš pri izklopljenem kablu iz digitalnega sprejemnika in izklopljenem koaksialnem pretvorniku,kabel iz elektrike iztakni. To pa zato ker rado pride do kratkega stika in pretvornik ne deluje več. |
||
|
|
||
|
![]()
Najlepša hvala za nasvet. Vzrok je bil slab kontakt scart kabla v TV ...
![]() |
|
|
![]() |
Značke |
navodila, technisat, uporabo |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Vse o aparatih Samsung [Brez reklam] | Mute | Mobilna telefonija | 116 | 11.06.2014 06:56 |
Corel Draw navodila | niaeva | Izobraževanje in šola | 1 | 04.12.2008 22:32 |
Navodila za brezžično povezavo! | Sharki | Tehnična pomoč | 0 | 21.10.2007 22:28 |
Navodila za pisanje vprašanj | admin | Blogi | 0 | 01.12.2006 09:20 |
Pogosta vprašanja ... | XxSystemxX | Navodila in obvestila za člane ... | 6 | 20.06.2006 10:39 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 09:55.