|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Takole moj problem!
Pred kratkim sem SIOL in ISND priključek preselil na novo lokacijo, ter bi vzel Siol Trio paket. Kličem na Siol da vidim če je mogoč priklop in pravi da centrala to omogoča vendar Siol TV vseeno ni mogoč. Najbolj čudno mi je da ima Siol TV sosed (10m od mene) in prijatelj (100m). Drugače bi bila maxsimalna možna hitrost 4 Mb/s, vendar brez TV. Drugače je hiša novogradnja in je bil pred tednom dni potegnjen kabel iz jaška do hiše, tako da gre iz bakrene parice UTP kabel na modem. Res je da je odaljenost od centrale kar precejšna okoli 2km. Zahvaljujem se za kakše odgovore! LP |
|
|
|
||
|
![]()
Počakaj na mpeg4, pa bo šlo. Kabli so pač kabli, očitno imaš res slabo linijo. TV naj bi šel nekje do 3 km. Naj ti točno izmerijo linijo, imeti moraš vsaj 6 Mb. Pa še tukaj ti bo pobralo nekaj neta...
Lp |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
lp, Storz |
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
Ok, sedaj sem poklical na SIOL in so pravili da je možen Siol Duo v razvezanem načinu in Siol Trio tako da bi mogel plačevati še ISDN linijo, kar znese kar precejšen strošek. Storž, je v tem primeru mogoče še kaj narediti? PS. Hvala za tako hiter poseg v problem. LP |
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
|
||
|
![]()
Kaj pa pr nas? Je kaj možnosti za razvezanega na IPBANu??
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
|
||
|
![]()
Dobili in priključili smo vse za trio paket, ker naj bi bilo pri nas to že omogočeno, zdaj pa siol tv ne dela. Na ekranu piše video na zahtevo na žalost še ni na voljo???!!!
Kaj naj še naredimo?? |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
![]() |
Značke |
ni mogoč, siol |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
SIOL TV povezava TV in VCR | deepsplash | SiOL TV | 0 | 26.11.2006 01:22 |
SIOL TV mi ne dela | slikar | Tehnična pomoč | 4 | 22.09.2006 19:15 |
Povezava TV s videorekorderjem - za snemanje SiOL TV-ja | 3nity | SiOL TV | 7 | 22.09.2006 12:01 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 13:37.