|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
|
||
|
![]()
preprosto. odpri vlc. pojdi v menu File in tam izberi Open File... Klikni Browse... in poišči filmsko datoteko, ki jo želiš predvajati in potrdi z Open. Če želiš lahko še odpreš datoteko s podnapisi. dodaj kljukico pri Use a subtitles file, klikni browse in poišči datoteko s podnapisi. spet potrdi z Open. spodaj pod Advanced options imaš možnosti za streamanje. dodaj kljukico pri Stream/Save. s tem se je desno omogočil klik na gumbu Settings... klikni ga in zdaj si v nastavitvah, ki si jih iskal. dodaj kljukico pri UDP, vpiši IP naslov kanala in izberi Port 5002. spodaj je še izbira video in audi kodeka. nastavi ju po želji oz. kot piše v vodiču ki si ga citiral.
poročaj o uspehu ![]() lp, grega. |
|
|
|
||
|
![]()
super spisana zadeva zanima me samo če je to brezplačno? in če je to legalno (sicer me zadnje ne zanima preveč
![]() tnx |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
lp, grega |
||
|
|
||
|
![]()
@fogy: Mja, sej če bi tutorial bral pozorno bi videl da sm narobe delal. Sem dal IP od kanala 200, kjer ni nič in probla 3 krat ampak ne dela. V VLCju mi kaže da se predvaja ampak na TVju se ne povaji nič. Tudi restart VLCja in Aminot-a ne pomaga. Imam pa povezano 2. mrežno kartico in modem v port 4, v port 3 pa Amino.
Pa še nekaj splošno o VLCju me muči to, da mi prikaže vsak 2 podnapis ni važno kateri rls imam, v BSPlayerju dela normalno. Mogoče problem v FPSjih Podnapisov, ki so po deafultu na 0.000 ?! |
|
|
|
||
|
![]()
ne dela streamanje ne, sem že napisal v četrtem postu te teme. možno je da so spremenili ipje in testni kanal nima več tega ki ga vsi vpišemo za streaming. opremo maš pa povezano pravilno.
kar se tiče podnapisov ti nebi znal svetovat, ker sam z njimi nimam teh težav. poskusi ponastaviti vse nastavitve v vlc-ju. pritisni kombinacijo Ctrl+S za nastavitve in tam spodaj klikni gumb Reset All. ne pozabi potem ponovno nastaviti vse kar je potrebno za aditeyo. lp, grega |
|
|
|
||
|
![]()
EDiT: SUBe sem poštimal in delujejo.
Torej nemorem gledati filmov iz PCja na TVju razen če bi dobil IP od kanala, ki ne predvaja nič?! PC TV pa še rihtam. (: |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Kanal 222 je Testni Kanal. Če dobim IP tega kanal, bi delovalo oz. če je kdo spobal, deluje?
|
|
|
![]() |
Značke |
kako, nedelovanje, preko, prevelikega, programovsioltv, računalnika, računalniku, siol, spremljat, telebana, telebane, večine |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Siol TV na računalniku | bluemax | SiOL TV | 75 | 05.02.2008 21:18 |
SIOL TV povezava TV in VCR | deepsplash | SiOL TV | 0 | 26.11.2006 01:22 |
SiOL tv na računalniku nehala delovat | rocco199 | SiOL TV | 2 | 22.09.2006 11:14 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 17:49.