|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
@ViolaMB
Ne razumem zakaj si sploh spreminjal, če je delovalo prej dobro. Pa imaš optiko oz. "dobro povezavo", da lahko spremljaš kanale z "nove" playliste? Sam imam že več kot 4 leta nameščen MulticastTV_0_35.9.4_VLC-FE, pa dela še vedno ok. Mogoče je tudi problem v VLC-ju, ker sedaj je prišla nova verzija v3. Najboljše je da pobereš staro verzijo 1.1.1 ali 2.1.5, kot se priporoča za MulticastTV-THJ. |
|
|
|
||
|
![]()
maš prou točno tko k si napisal. budala sm šou neki spreminjat ko ne bi blo nč treba, pa sm mel zdej nameščen MulticastTV.Vlc 0.36.0.0 in mi je isto leta delalo fajn. mam optiko ja, velikrat sm celo predvajal 2x HD na dveh TVjih + 2x(tudi 3x) HD na Multicastu in je špilal brez problema.
sm zbrisal že v3 VLC in bom zdj dal nazaj 2.1.5 ali eno podobno. pa še multicast bom na novo naložil, tudi tvojo MulticastTV_0_35.9.4_VLC-FE verzijo pa bom vidu če bo kej špilal... E: sm naložu multicasttv vlc-fe 0.35.9.3 in pa VLC 2.1.5 in ni delalo absolutno nič, niti ta bitna hitrost določenega kanala ki je dol v spodnji vrstici ni nič poskočila, se dvignila, nič. enepar ur sm se igral probaval vse živo in čisto nič ni pomagalo. dal sm drugi mrežni kartic tut en random ip in še kar nič. tut v firewallu dovolil multicastu na novo privatno in javno pa še kr nič. zdle sm pa že obupal za danes in kar naenkrat začne špilat en kanal, probam druge in vsi delajo kar naenkrat čudežno. playlisto mam pa tole ko jo je Blackline 2 dni nazaj zrihtal... upam da bo delal zdej ampak nikol nism zihr, očitno nekje delam kako napako ali pa ma PC 'a mind of it's own'... |
|
|
|
||
|
![]()
Zadeva je dejansko "ne diraj", če dela, ker ni več nobene podpore piscev programa.
Če se prav spomnim je zadnja VLC knjižnica s katero dela MC 2.2.2. Govorim za THJ MC (razširjeno verzijo in na T-2 omrežju). Za osnovnega ne vem več. Je pa sigurno tu na forumu napisano precejkrat. 3.0 je kolker sem bral čisto druga zadeva in dvomim da bo delalo kdajkoli. No če se najde oseba, ki bi zadevo predelala. A dvomim. Nisem že nekaj let šaril po računalnikih tako da... Na zadnjega novega sem kar sliko iz NAS skopiral in je zadeva delala takoj po konfiguraciji mreže - WiFi.. Kolikor se spomnim sta bili glavni knjižnici VLC, ki sem jih uporabljal 2.1.1 in 2.1.5. Je pa odvisno od grafične in same konfiguracije PC. Z enimi nastavitvami so boljši HD z drugimi SD kanali (to še kdo gleda?). Sicer pa imam razen enega prenosnika še vse iste PC, kot so bli pred priklopom na T-2. Na vseh je WIN 10. Skratka najti pravo predvajalno listo in probat VLC 2.1.1, 2.1.5 in morda še katero naprej pod 3.0.. Na temle PC je nameščena 2.1.5. |
|
|
|
||
|
![]()
Kaj pe EPG? Sem ga imel, sedaj pa že nekaj časa ne več. Vmes sem ga pobiral s Serbianforum-a, pa so tudi oni ugasnili. Kakšna varianta je pa sedaj za EPG? Če je kakšna.
|
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Sem šel nazaj na Multicast ki mi je nekoč že delal in se pripravljam na novo instalacijo. Sedaj uporabljam internet protokol IPV6 pa me zanima postopek vzpostavitve za delovanje Multicast na PC-ju. Instaliral sem si verzijo Multicast TV2.net 0.27.1. Imam dve mrežni kartici na PC-ju, eno za internet in eno za Multicast. Imam paket Trio C.
|
|
|
|
||
|
![]()
Sem pisal Figet-u, pa od decembra ni bilo odgovora, meni pa EPG še vedno ne dela. Bi prosil pomoč.
|
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Imam eno vprašanje... ali je stremanje preko VLCja možno tudi na aminotu? Probal sem že pa mi nikakor ne uspe, dočimer mi TV na PCju deluje. Poskusil sem tudi s switcherjem pa tudi ne dela. in tudi ostale ip-je ne samo testni kanal... možno da sem spregledal kje kakšno malenkost? เวปเจต
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Poskusil sem tudi in deluje s switcherjem. |
||
|
![]() |
Značke |
kako, nedelovanje, preko, prevelikega, programovsioltv, računalnika, računalniku, siol, spremljat, telebana, telebane, večine |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Siol TV na računalniku | bluemax | SiOL TV | 75 | 05.02.2008 21:18 |
SIOL TV povezava TV in VCR | deepsplash | SiOL TV | 0 | 26.11.2006 01:22 |
SiOL tv na računalniku nehala delovat | rocco199 | SiOL TV | 2 | 22.09.2006 11:14 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 12:02.