|
||
|
![]()
Pri spreminjanju user/user za dostop do nastavitev optičnega modema Prospero632 IAD sem se očitno zatipkal, potlej pa spremembo dostopnega uporabniškega imena in gesla shranil. Sedaj zaradi tega ne morem več dostopati do nastavitev. Obstaja kak način ponastavitve na user/user? Dvema tehnikoma ter enemu moderatorju sem že pisal, pa (še) ni odziva...
![]() ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
080......
|
|
|
|
||
|
![]()
Še kakšen predlog, boljši? (Ne maram klicarit, sicer pa bi lahko tehnik čez dan tudi preletel, če je kaj novega.)
|
|
|
|
||
|
![]()
imaš samo internet?
|
|
|
|
||
|
![]()
dvomim, da ti bo kdo preko foruma modem resetiral, brez nekakšne potrditve identitete. Pošlji ZS enemu od 080-larjev z uporabniškim imenom.
lp, bejli |
|
|
|
||
|
![]()
Sem že poslal ZS dvema tehnikoma, zraven "priložil" tudi svoje dostopno uporabniško ime za internet. Imam pa paket Trio (20/20) + CaTV.
|
|
|
|
||
|
![]()
http://192.168.1.1/webconfig/passwor...password=GESLO
NAMESTO NAPISA UPORABNIŠKOIME vnesi željeno uporabniško ime in namesto napisa GESLO vnesi željeno geslo, nato pa samo vpišeš ko zahteva username in geslo. |
|
|
|
||
|
![]()
Dvomim, da si me pravilno razumel.
Karkoli napišem, me sploh ne spusti naprej, da bi lahko kakorkoli urejal nastavitve. Pa če ponovim 10x. Privzeto je user/user in ker pri meni temu ni (več) tako, sem v riti. |
|
|
|
||
|
![]()
jah poglej, lahko tukaj čakaš da se zgane kateri od 080 agentov, lahko pa pokličeš 0801000 in ko prideš do operaterja bo zadeva rešena v manj kot dveh minutah. sicer se da, da si z hard resetom modema ponastaviš geslo, ampak s tem se izbriše telefonska na modemu in boš moral vseeno klicati na 0801000 da ti jo registrirajo. + vse nastavitve ki si si jih uredil boš moral uredit na novo
|
|
|
|
||
|
![]()
S "HARD RESET" imaš v mislih resetiranje preko tipke na modemu? Če ja, je to že bilo opravljeno, neuspešno. S telefonsko številko je vse OK, se nanjo da klicati in telefon zvoni.
|
|
|
![]() |
Značke |
iad, nastavitev, prospero632, user or user |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Kako do VOIP nastavitev na Sinope -- root geslo? | schnapsi | Tehnična pomoč | 17 | 26.03.2009 18:51 |
hotmail in nastavitev časa | Slowhand | Računalništvo in internet | 2 | 23.02.2008 12:21 |
Forward port - Prospero632 IAD | DMS | Tehnična pomoč | 7 | 14.02.2008 10:13 |
Prospero632 | Hac | Tehnična pomoč | 8 | 13.01.2008 10:04 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 15:28.