|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Pozdravljeni!
Prosim, da mi vaše težave s SiOL TV (kockanje, nedelovanje...) sporočite preko zasebnega sporočila. Vsako sporočilo naj prosim vsebuje čim bolj podroben opis napake, kaj je že bilo preverjeno in storjeno za odpravo napake in seveda vaše uporabniško ime. Vsako težavo bom poizkusil čim hitreje odpraviti, ampak lahko se zgodi, da ne bom mogel zadeve še isti dan rešiti... Takrat vas prosim, da vseeno pokličete 080-1000 in prijavite napako. Hvala. LP, Urban |
|
|
|
||
|
![]()
Siol TV že dva dni ne dela . Večkrat neuspešno resetiral komunikator . So kakšne težave ?
|
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Pri meni dela normalno
|
|
|
|
||
|
![]()
Fantje takole bom rekel . Od Novoletnih praznikov je prišlo PRE-večkrat do več dnevnih prekinitev .Za zadnjo ki še traja še nisem dobil odgovora . Tako ne bo šlo v nedogled . . .
|
|
|
|
||
|
![]()
Pri meni vske 30-45 sec.vsi programi zakockajo in zaštekajo,pol pa spet normal.
Pop tv nima 16:9 formata,so formule ko stolpnice,a bo to kdo poštimal?? ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
tudi pr nas se občasno pojavlja kockanje -celje
|
|
|
|
||
|
![]()
POP TV je OK. Vsaj na VLC. Formule so letos "stolpnice" zaradi pravil. Je pa med 8 10 in 8 30 kockalo kot za stavo...
|
|
|
|
||
|
![]()
Fox Life ŽE SPET ne dela v nedeljo.
|
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
![]() |
Značke |
kockanje, motnje, nedelovanje, siol, težave, titl |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
SIOL TV - Nedelovanje dolocenega programa | klemenr | SiOL TV | 7622 | 15.01.2021 12:44 |
SIOL Duo - Zakaj imam težave s telefonom? | Oxijan | Tehnična pomoč | 39 | 25.11.2008 22:03 |
Nedelovanje SIOL TV | JLap | SiOL TV | 48 | 01.09.2006 17:18 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 23:52.