|
||
|
![]()
zanima me sledeče, kdaj lahko pričakujem kak odgovor oz. response s strani SIOLa? Prijavil sem namreč nedelovanje TRIO paketa! WAN lučka utripa...
dejali so mi le, da bodo prijavili napako in javili dalje? kaj ponavadi sledi iz tegA??!?!? |
|
|
|
||
|
![]()
če je bilo rečeno, da bomo prijavili in posredovali naprej, je operater prijavil napako na rajon. To pomeni, da je potrebno počakati da napako prevzame rajonski tehnik in zadevo preveri v centrali in morebiti tudi na lokaciji, če ugotovi da v centrali ni težave.
|
|
|
|
||
|
![]()
ma ja itak sami problemi... tak al tak je slaba odzivnost v zadnjem času, tak da je padla odločitev da menjam operaterja v kratkim... ker s takim odnosom se izgublja stranke...
pa hvala za odgovor, ki mi dejansko ne pomaga - zanimalo me je predvsem ali bom imel SIOL mrk čez cel vikend ? Ne razumem, kako lahko - se plačuje mesečno naročnino - SIOL storitve pa delujejo 2/3 meseca ?! wtf |
|
|
|
||
|
![]()
Ja brez storitev boš čez vikend, verjetno še dlje.
Vsako nedelovanje lahko reklamiraš. Veliko sreče. |
|
|
![]() |
Značke |
nedelovanje, siol, storitev |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
SIOL TV - Nedelovanje dolocenega programa | klemenr | SiOL TV | 7622 | 15.01.2021 12:44 |
SIOL PLAC Težava po registritriranju v moj siol | pixi69 | SiOL PlaC | 10 | 08.04.2009 13:55 |
Dostopnost Siol storitev | navotjer | O storitvah | 5 | 27.03.2008 18:33 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 04:08.