|
||
|
![]()
Ima kdo izkušnje s priključitvijo fax naprave na Siolovo omrežje (razvezan dostop)?
Kako vam deluje? Še posebno pa me zanima za HP-jeve fax naprave (sam imam HP Officejet 5610)... |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Sedaj na novem ponudniku je stanje enako. Vse dela brez težav. |
||
|
|
||
|
![]()
@srus012: hvala!
A mi lahko še kdo od siolovih članov tega foruma - moderatorjev kaj pove o delovanju fax napav na Siolovom omrežju? (pač, zaenkrat imam samo Telekomov priključek, kjer mi dela dobro, potem bi pa Telekomov priključek odklopil, in imel samo Trio paket) Nekaj se je nekje omenjal nek spisek fax naprav, ki naj bi delovale na siolovem omrežju, pa ga ne najdem...? |
|
|
|
||
|
![]()
LINK na dnu strani.
glede faxa pa bi svetovala takole: naročite željeni paket, ki vsebuje telefonijo, vendar ne prenašajte številke takoj, dobili boste siolovo številko pa lahko stestirate sami kako deluje. če bo vse delovalo tako kot je treba se naknadno odločite za prenos. Pred časom se je še pojavljalo da so imeli uporabnike težave s fax napravami, zadnje čase pritožbi nisem opazila...tako ad vseeno ne morem zagotovit za 100% da bo vse delalo. |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Ker imeti naročen tako Telekomov priključek, kot tudi Siolov paket, je prevelik finančni strošek... |
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
Aja, na Fritzu imam vklopljen T.38 kodek, čeprav tudi brez ni bilo problema, zdi se mi, da se sedaj večkrat poveže na višji hitrosti. |
||
|
|
||
|
![]()
če vzamete trio pa vam fax ne dela odpoveste telefonijo preko siola in obdržite samo internet in televizijo...
|
|
|
![]() |
Značke |
fax, naprava |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Multi fitnes naprava za doma | Pablo | Zdravje | 4 | 12.07.2009 17:51 |
Multifunkcijska naprava | genius66 | Računalništvo in internet | 7 | 05.06.2009 13:33 |
Brezžična naprava kako kaj za 33€? | jazjaz51 | SiOL TV | 5 | 24.02.2009 13:11 |
Siol telefonija in multifunkcionalna naprava HP | buffalo | Tehnična pomoč | 3 | 26.03.2008 19:49 |
Klima | SloCop | Dom in družina | 38 | 22.08.2006 22:48 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 01:50.