|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Verzija tvojega firmwara na modemu je novejša od te na prvi sliki. Na prvi sliki je firmweare 4.3.15... na tvojem pa je nova serija, ki je tudi na novejših sinopih 5.1.19... Res, da tudi tale ni najnovješa ampak je menijski sklop malo drugače razporejen.
Kaj bi te pa pri DSL port statusu pravzaprav zanimalo? Nekaj od tega pri tebi najdeš pod Traffic Statistic, res pa da vsega pod uporabniškim vmesnikom tako kot na prejšnji verziji ni. |
|
|
|
||
|
![]()
Pač mislim, da imam pravico vedeti kakšna je kaj kvaliteta linije do mene. Ali je politika SiOLa drugačna?
|
|
|
|
||
|
![]()
Podrobnejše paramatre linije lahko vidimo le na internih aplikacijah (politika podjetja).
Pri modemih Sinope R1 (siv modem) se lahko karakteristike vidi pod DSL Port, pri novejših verzijah pa tako, kot sem povedala. Verzija 4.3.15 je preverjeno delujoča na sivih R1 Sinope modemih. |
|
|
|
||
|
![]()
Lahko sedaj kako pridem do informacij o svoji liniji ali ne?
|
|
|
|
||
|
![]()
Ce nic drugega lahko poskusis z admin geslom ki ga najdes na konkurencnih forumih (in ce ga niso vmes ze spremenili).
|
|
|
|
||
|
![]()
ki je že spremenjeno
|
|
|
![]() |
Značke |
dsl, gatewayu, home, port, sinope568, status |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Sinope568 in odpiranje portov | Abronsius | Tehnična pomoč | 6 | 01.05.2011 19:28 |
Optika Prospero 632 DSL port status? | sojus | Tehnična pomoč | 10 | 12.10.2008 11:55 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 15:51.