|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Pozdravljeni!
Mene pa zanima, kako odjavim SiolTV, SiolTV imam od 14.4.2010? Hvala! |
|
|
|
||
|
![]()
Siol tv odjaviš preko spletnega obrazca,moraš pa vedeti da če si vzel subvencioniran tv komunikator sagem boš moral preostali znesek izplačat.
Kolikšen je znesek lahko vidiš na servisnih straneh pod moj profil- subvencije. Jaz sem tudi odjavil siol tv in imam še 23 € dolga do siola, plus enak znesek za drug komunikator ki se ga vzel na obroke. |
|
|
|
||
|
![]()
jah on bo mel okoli 100€ če ne več za plačat ker je 7 mesecev ma siol tv..
|
|
|
|
||
|
![]()
Kdor ima osnovni paket, bo počasi razmišljal, da odpove SiolTV,
ker se praktično ne splača met, saj preko muxA in muxB dobiš skoraj vse kanale kot v osnovnem paketu (ne štejem brezveznih kanalov). Tisti na meji pa sploh (rtl.hr in novatv). |
|
|
|
||
|
![]()
Jaz sem jo že, ker je res kar si rekel, dobim tam prek mux A in B vse potrebne programe, ki jih gledam. Na siol tko nisem gledla kaj več, ker je večina v osnovnem paketu brezvezna. Tam mam pa še nova tv in rtl (pa kmal pride še doma tv in rtl2 od hrvaških programov) ko jih na siolu ni. Je pa res da kake velke razlike v ceni med paketom trio osnovni in sam internetom (+ digitalni odstop) ni. Prej sem plačevala okol 33€ s popustom, zdaj pa tam nekje 27€.
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
|
||
|
![]()
72€ ?
|
|
|
|
||
|
![]()
Kateri obrazec pa moram izpolniti, da bi odjavil samo Siol TV, internet bi rad imel še zmer pri siolu?
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
madmitch kako 60€ na leto? Če pa pride sam internet + digitalni dostop 29€ na mesec če si že naročnik od prej. |
||
|
|
||
|
![]()
Vsak 1€ mesečno pomeni letno 12€ v 10 letih 120€ razlike...
|
|
|
![]() |
Značke |
odjava, sioltv |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Sony KDL40-W4000 in SiolTV na optiki | gali | SiOL TV | 8 | 08.12.2008 08:41 |
Wireless moti SiolTV? | bejli | Tehnična pomoč | 11 | 31.12.2007 16:15 |
povezava sioltv s prenosnim računalnikom | dasenka | SiOL TV | 4 | 28.11.2007 20:58 |
Vse pripombe in ostalo | Goody | Pripombe in komentarji | 579 | 25.10.2006 15:06 |
Težave s SiolTV | simon123 | SiOL TV | 13 | 10.09.2006 11:02 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 01:41.