|
||
|
![]()
Za navadnega "internetarja" ipv6 vsaj trenutno ne pomeni nič. Ipv4 naslovov pa bo tudi zadosti.
Kdor pa ve zakaj se gre in potrebuje ipv6 pa tudi do tega znanja ni prišel preko foruma. Zadeva je kar kompleksna, plus da še en kup opreme ni pripravljeno na ipv6. lp |
|
|
|
||
|
![]()
Hvala za odgovore, zanimalo me je samo kako se obnese v praksi ali je kaj drugače ali ne, drugače poznam zadevo samo nisem tega nikoli uporabljal ker zaenkrat ne rabim, v kolikor bom pa rabil pa tako ali tako nimaš kaj drugega kot da to vzameš
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Jaz sem sicer preizkušal, ko so nam ponujali in razen nekaj začetnih težav je vse delovalo tako kot mora. Ne dolgo nazaj sem prosil, da mi izklopijo ker so se pojavljale neke težave in potem včeraj ponovno vklopil nazaj. Sedaj počasi nastavljam vse nazaj.
Okoli hitrosti nimam kaj za povedati - je pač takšna kot jo imaš zakupljeno ne glede na to kakšen IP naslov imaš. Morda je kakšen skok ali dva vmes manj pa se morda opazi v ms pri kakšni storitvi. Kot je že bilo povedano pa razlike praktično ni opaziti. Najboljše je to, da vsaka naprava dobi svoj zunanji IP naslov. Končno mi več ni treba jokati in stokati na TS!!! |
|
|
|
||
|
![]()
je to potrjeno da vsaka naprava dobi svoj ip ali samo siol modem oz kajkoli ti vzpostavlja linijo? prodajajo ga namreč kot en fixni IP in ne več fixnih.
|
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
kaj samo na servis straneh vklopiš in to je vse?
Izklop gre tudi? |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
To se pravi da je potem sigurno da dobiš več zunanjih IP-jev? ker če potem bi bilo to pri meni aktualno, ker imam včasih sicer redko težave ko se z enim računalnikom nekam prijaviš in bi se želel z drugim pa ti javi da ni možno ker si že prijavljen z tem IP naslovom...
|
|
|
|
||
|
![]()
Če imaš statični ip potem sigurno ne dobi vsaka naprava svoj zunanji ip.
|
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
![]() |
Značke |
ipv6 |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Prehod na IPv6 | krepki | O storitvah | 0 | 14.02.2010 16:23 |
sinope 568+R2 in težave z ipv6 | torstorm | Tehnična pomoč | 0 | 06.03.2009 20:41 |
forumi.siol.net - ipv6 | loompek | Tehnična pomoč | 3 | 07.05.2008 12:38 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 06:35.