|
||
|
![]()
Torej uradnega odgovora ne bo????? Lahko bi vsaj povedali do kje smo prišli z tem in kam gremo. Kaj je siolovce res strah uvedbe IPV6 v lastno omrežje? Pa tako se hvalijo z svojimi storitvami.
Skratka IPV6 uporabljam že malo več kot leto dni preko tunnela od http://tunnelbroker.net. Ker pa to ni najboljša rešitev za dostop do IPV6 omogočenih strani ker je vmes dodatni posrednik in je včasih nalaganje strani malo daljše oz imam problem da mi naloži google.ch namesto .si ker je zaključek tunela v švici. Naslednji problem je SiOL Tvin ker misli da sem v švici in noče delat na domačem računalniku. Problem imam tudi z dostopom do servisne stran ker prihajam iz napačnega omrežja. Aja dostop do servisnih strani je deloval do dveh - treh mescov nazaj kljub temu da imam tunel prav tako Tvin. Zdej kako prepričat siol da ponud IPV6 za tiste ki ga želijo. Za začetek v beta programu. Ostali ki ne uporabljate IPV6 ne sprašujte zakaj potrebujem IPV6. Na začetku sm ga potreboval zgolj da se naučim upravljat z IPV6 v domačem omrežju. |
|
|
|
||
|
![]()
Da se še jaz malo oglasim, več kot 2 leti je že od mojega posta in še nič novega glede IPv6 ?
Vaše web strani so tudi že več kot 2 leti na IPv6, zakaj se ne omogoči tistemu, ki pač želi ? Ko bo pa prišlo do uvedbe, bomo pa spet vsi beta testerji ? Saj ni treba nobene podpore, kdor zna naj dobi, kdor ne, pa tudi ne bo rekel. @Gapppy: imaš tudi sixxs.net, ki ima PoP v sloveniji (Amis). Je veliko hitreje in tudi hitrost je ponavadi max. za mojo linijo (50Mbit), čeprav so zadnje čase težave, ravno danes že ne dela cel dan, zato sem spet malo povprašal tukaj. |
|
|
|
||
|
![]()
Vem da ma sixxs POP v sloveniji. Če sem iskren ne znam aiccu zrihtat v dd-wrt. Za hurricane rabš sam skripto.
|
|
|
|
||
|
![]()
Če imaš statični IP ne rabiš aiccu, za dinamični pa verjetno da. Jaz se še nisem ukvarjal z dd-wrt, imam Linux server kot router.
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() |
||
|
||
|
![]()
MIKO
Če bi Siol ponudi ipv6 v svojem omrežju teh težav nebi imel. Vse težave ishajajo iz tega ker ni njihov subnet in me na določene strani ne spusti ker imam napačen subnet. |
|
|
|
||
|
![]()
Mene tudi zanima kdaj bo kaj novega?
Ker to da so exit nodi nekje po evropi, to je en qurc vredno... |
|
|
|
||
|
![]()
Maverick
Sixxs ga ma Mariboru pri Amisu |
|
|
|
||
|
![]()
Vem samo jst bi mel nativno zadevo, tako kot imamo na šihtu preko T-2...
|
|
|
|
||
|
![]()
Če si želiš bolj IPv6 kot ugodnosti lahko preklopiš tudi na poslovni internet mi je bilo povedano pred časom. Tam dobiš tudi drugo opremo in je zadeva rešena.
Vseeno pa upam, da bodo kmalu tudi za vse ostale uporabnike to uredili. Po dveh letih obljubljanja bi bil počasi že čas. |
|
|
![]() |
Značke |
ipv6 |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Prehod na IPv6 | krepki | O storitvah | 0 | 14.02.2010 16:23 |
sinope 568+R2 in težave z ipv6 | torstorm | Tehnična pomoč | 0 | 06.03.2009 20:41 |
forumi.siol.net - ipv6 | loompek | Tehnična pomoč | 3 | 07.05.2008 12:38 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 04:25.