|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Sramota za siol, res je da je imel pred 2.0 TV slab tv, ampak so jo sedaj popravili in so po mojem mnejnu najboljši na trgu glede tv-ja (razen tega, da nimajo hbo in hd)! SIOL! ALI O ČEMU PODOBNEMU RAZMIŠLJATE TUDI VI! AMPAK! DA NE BI SLUČAJNO ODSTRANILI HD IN HBO!
|
|
|
|
||
|
![]()
Kaj pa je tolk fenomenalnega na amisu? Lepa fasada? Streami so baje podobni Siolovim?
Kar nekaj potencialno zanimivih kanalov manjka, če gremo primerjat z Siol trio Mega. Cena pa tudi ni "nevem kaj" neglede na ugodno telefonijo v stacionarna omrežja. Možnost VoD-a v 48h? Je kaj drobnega tiska zadaj? Vsekakor pa je dostojna alternativa vkolikor so zadeve večino časa UP. |
|
|
|
||
|
![]()
zakaj je pa potem potrebno zamenjat STB, ki ti ga za radzloko od siola menjajajo brezplačno s tem da star stb (sagem) vrneš
|
|
|
|
|||
|
![]()
Ima nekaj pametnih funkcij (predvsem snemalnik):
Citat:
|
||
|
|
||
|
![]()
To sem dojel predno sem pisal oni post! Zanima pa me, če je kaj drobnega tiska v smislu, dostopne so le nekatere vsebine?
|
|
|
|
||
|
![]()
Vsi napredni servisi so dostopni samo na lastni Amisovi centrali, tam kjer pa se uporablja "siol sistem" pa te storitve niso na voljo
|
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Prednost Amisa je v novih storitvah, hitrejšem delovanju vmesnika in boljšem streamu (samo za Amis TV 2.0) oz. bolj kvalitetni sliki, programsko shemo ima Siol zaenkrat boljšo.
|
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
še bolj grd kot tale od siola sagem...
![]() |
|
|
![]() |
Značke |
amis, siol |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Kako rešiti večne težave z SIOL TV? | Blond | SiOL TV | 35 | 19.06.2010 08:33 |
Postopek prehoda iz paketa SIOL Trio Neomejeno na Siol Internet in Siol Telefonija | Dravlje | O storitvah | 5 | 10.09.2009 13:18 |
Siol tv problem | slo114 | SiOL TV | 274 | 08.09.2009 16:04 |
Informacije v zvezi s SiOL storitvami | 080 Urban | O storitvah | 2 | 31.10.2008 08:17 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 06:36.