|
O storitvah Informacije o ponudbi storitev Telekoma Slovenije |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Če kupiš v prednaročilu Note 10 pri Big bangu ali direkt pri Samsungu slovenija dobiš 100 evrov popusta. Kar obljublja tudi Telekom pa ni čisto res. Prednaročil telefon in nobenega popusta, klical na podporo pa pravijo da je v prednaročilu cenejši. Pa to ni res saj so cene enake pri ostalih dveh ponudnikih z tem da pri njih res dobiš popust.
Kako je z tem sploh kdo pri Telekomu bere kaj pišete v reklami in jo nato ne upoštevate? Danes je Note 10 očitno prave cene, podražen. Tako da jemljem besede nazaj. Očitno sem dobil popust 96 evrov, ker sem ga prednaročil. |
|
|
|
||
|
![]()
Ali ti sploh prebereš kaj napišeš? ”Dobiš 100 popusta”. 100 %, 100 €, 100 kaj?
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Imaš prav , rahlo zamočil, sem popravil.
|
|
|
|
||
|
![]()
Mislim, da imajo vsi isto akcijo.
https://www.telekom.si/pomoc-in-podp...te10-promocija https://media.bigbang.si/web/img/izd...02.08.2019.pdf |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
|
||
|
![]()
od 8. avgusta do 22. avgusta, možnost odkupa svojega rabljenega mobilnega telefona s popustom v višini do 100 EUR, ki se lahko izključno uporabi za nakup novega Samsunga Galaxy Note10 ali Note10+.
Izgleda, da ti popust pripada samo v primeru odkupa starega mobilca. |
|
|
|
||
|
![]()
Ni vezano, tole je na Big Bang strani: Ustvarite prihranek pri Samsung prodajnih partnerjih v skupnem znesku do 100 EUR, ki se lahko izključno izkoristi za nakup novega Samsung Galaxy Note10 ali Samsung Galaxy Note10+. Če se odločite za odkup vašega starega telefona, lahko prihranite celo do 400 €, v odvisnosti od ocenjene vrednosti telefona pri pooblaščenem odkupnem partnerju.
|
|
|
|
||
|
![]()
Primerjava SAMSUNG GALAXY NOTE10+ AVRA BELA 256 GB
Telekom Paket Modri Plus 24x35,5= 852,00 Eur (moj paket) Samsung, Big Bang = 999,99 Eur (s popustom) |
|
|
![]() |
Značke |
note, telekoma, zavajanje |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Novo v ponudbi.."Testni uporabnik" - zavajanje naročnikov ali??? | saonaion | SiOL TV | 27 | 31.12.2015 02:37 |
Nepregleden račun Telekoma | MIKO | O storitvah | 1 | 08.12.2013 15:49 |
Optično omrežje Telekoma Slovenije | Mislim | O storitvah | 45 | 09.05.2013 13:11 |
Zavajanje potrošnikov! | floko | O storitvah | 16 | 23.03.2013 07:01 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 14:21.