|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Pozdravljeni zanima me zakaj se spored podvaja za navadne in hd programe po mojem je brez veza samo bolj nepregledno je. Lahko bi pa tudi že potekle oddaje ločili z drugačno barvo da bi bil spored bolj pregleden.Hvala za odgovor.
|
|
|
|
||
|
![]()
Se strinjam z vami. kot ste napisali, se to dogaja le, ko izberete kategorijo, v osnovi je tako, da je samo ena verzija kanala. Sicer ne morem ničesar obljubiti, bom pa videl kaj se da narediti.
Lp Črt |
|
|
|
||
|
![]()
Hbo spored je napacen ziroma casovno zamaknjen
|
|
|
|
||
|
![]()
Pri opisu filma bi bilo fajn da je tudi katerega LETA so ga posneli....
|
|
|
|
||
|
![]()
@abombek2 lahko, prosim, sporočite točni primer. Ob mojem testiranju nisem opazil zamika sporeda.
@Matticx predlog sem posredoval pristojnim. LP Sandi |
|
|
|
||
|
![]()
Danes vidim da je ok ce pa date ogled nazaj za vceraj npr pri filmu comic sans se pri 50 minuti filma ze zacne drugi
|
|
|
|
||
|
![]()
Včeraj je bilo res nekaj narobe s HBO sporedom.
|
|
|
![]() |
Značke |
net, siol, spored |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Novo v ponudbi.."Testni uporabnik" - zavajanje naročnikov ali??? | saonaion | SiOL TV | 27 | 31.12.2015 02:37 |
Selitev SiOL Pošte na nov e-poštni sistem | SiOL | O storitvah | 126 | 12.11.2013 15:28 |
Račun: Optika Trio in dodatek kabelska TV | AlienRex | O storitvah | 5 | 09.10.2013 17:14 |
SiOL Box, drugi TV in ADSL | gorchi | SiOL TV | 2 | 20.03.2013 01:14 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 01:39.