|
Tehnična pomoč za naročnike storitev... |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Zdravo,
malo sem preuredil domačo omrežje in me zanima, za kaj koristnega bi lahko uporabil V45 modem, ki ga imam... Zanima me naslednje : - navodila za modem V45_B10 (vse preiskal, našel le podatkovne listine/reklame) - kaj lahko vse priklopim na USB - sta lahko printer in disk? - ali je lahko DLNA server za USB disk ? - kako lahko datoteke iz modema predvajam na NEOtu (še nekaj časa nazaj Plex ni znal prepoznati lokalnega strežnika) ? Hvala in lp, Bulek. |
|
|
|
||
|
![]()
Pozdravljeni,
navodila za lahko najdete tudi na uradni Iskratelovi strani. Glede nastavitev DNLA strežnika nam lahko v ZS sporočite svoje naročniške podatke in posredovali vam bomo .pdf datoteko z podrobnejšimi nastavitvami. Plex strežnik bi moral pravilno delovati, težav s tem v zadnjem času ne beležimo. Lp, Simon |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
lahko posredujete link? Jaz sem našel samo brošurce... Pri Plex strežniku mi je bilo nenavadno to, da sta strežnik in box znotraj lokalnega omrežja in potem streamata tako, kot da bi bila v zunanjem omrežju... LP, Robi. |
||
|
![]() |
Značke |
disk or printer, dlna, innbox, navodila, neo, usb, v45 |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Innbox V60-U Originalni Firmware | veso266 | Tehnična pomoč | 13 | 17.08.2018 16:32 |
innbox v60-u kot ftp streznik | DennisDee | Tehnična pomoč | 10 | 17.03.2015 22:14 |
Printer na Innbox V50U | can | Tehnična pomoč | 11 | 30.10.2013 09:52 |
DLNA povezava pada (trunk port) | DAC | Tehnična pomoč | 3 | 03.09.2013 13:50 |
IpTV --> DLNA | netlaw | SiOL TV | 0 | 31.08.2011 22:11 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 04:26.