|
Živalski svet za ljubitelje vseh živalic, nasveti, slike, domači ljubimčki ... |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
frontline so ampule za pse/mačke proti bolham, klopom in je edina stvar ki res pomaga ( sicer je zdaj na trgu že neki novih ampul ). deluje pa 3 mesece..zliješ jo pa na kožo na vratu ..pa stane okrog 3000sit če ne več notr so pa sam 3 ampule
|
|
|
|
||
|
![]()
ok, ne deluje 3 mesce
![]() deluje tri mesce proti bolham, proti klopom pa v glavnih sezonah samo en mesec ![]() Tko da jih v sezoni mal več pokuriš! ja, so kar drage...dobijo se pri veterinarjih in se kupujejo glede na težo psa...cena je pa kar dobra, ja :D sam je res edino učinkovito! |
|
|
|
||
|
![]()
hvala, bobi :D
mi itak čet sezono sam doze gor zlivamo, se mi zdi... ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Mi psa ne kopamo, se on sam u kakem bajerju, drgač pa ga filamo z ampulami kuker se da, sam ma toook velik dlake zato mu tud nč ne nuca. Ej bobi, dej povej kje na CRO ti to dobiš?
![]() |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() pa naša mrcina se veterinarja ful boji ![]() ![]() |
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() ![]() |
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() |
||
|
|
||
|
![]()
Ej bobi a si ti veterinar :D
ja sej vse to že počnemo,sam klopi so pa trdovratni pri njemu, verjetno zato ker se rad goni po hosti, tega veselja mu pa nočemo vzeti. ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
A pol si kinolog:D
ta naziv mi deluje kot da obvladaš kino ne pa peseke:D:D:D Za naše mrcine se je vredno vse pozanimat, ne ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Maš kakšno vprašanje, vse ti lahko razloživa :D:D:D
![]() |
|
|
Značke |
cepljenjen, nasveti, pasji, proti, steklini |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 01:34.