|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Če gledam kako zadevo za nazaj mi vedno nekje na sredini oddaje zašteka in ne morem ne prevrtavati ne prestaviti programa, lahko grem edino nazaj na direktni program in še enkrat prevrtim nazaj, če prevrtim potem do tam kjer je štekalo in gledam od tam naprej je pa ok (v večini primerov)
Še kdo s takimi problemi, je kaka rešitev? |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
predlagam, da nam na ZS posredujete vaše uporabniške podatke in MAC naslov BOX-a, če jih imate seveda več. Lep pozdrav Sašo |
||
|
|
||
|
![]()
Jaz opažam težave edino na FoxHD (ogled nazaj / baker), ko se previja določeno vsebino.
Recimo previješ naprej čez reklame, pritisneš "play", ko je konec reklam in nato traja in traja, da film/serija steče naprej. Slika je zamrznjena, medtem, ko na kaže, da sekunde tečejo dalje. Včasih lahko traja tudi do minute, da se začne vsebina predvajat. Včasih pomaga, da na koncu reklam, pritisnem 2 "Play" (1. play, predvajanje, 2.play pausa) in počaka 5-10sec in še enkrat pritisnem "Play" nato vsebina steče naprej. Se pa, sicer redko, zgodi, da stvar totalno zariba in po krajšem času (~30sec, nobena tipka ne dela), BOX sam od sebe resetira. |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
|
||
|
![]()
zanimivo, ker recimo na PlanetHD teh težav, vsaj jaz ne opazam.
|
|
|
|
||
|
![]()
Te težave, ki jih opisujete se pogosteje pojavljajo na HD-programih. V novi verziji programske opreme BOX-a bo vključen popravek za to težavo.
lp Mitja |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Danes se je posodobil box in težav z ogledom nazaj na Pop tv, Kanal A in Fox HD ni več.
![]() |
|
|
![]() |
Značke |
box, nazaj, ogled, siol, šteka |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
SiOL BOX tehnične težave | 080 Tehnična pomoč | SiOL TV | 2692 | 29.11.2020 07:29 |
Ogled nazaj Siol box | kakavnik | SiOL TV | 30 | 27.01.2014 15:01 |
Podražitev SIOL TV | Žiga99 | SiOL TV | 43 | 17.01.2014 16:08 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 08:46.