|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Lep pozdrav.
Dobil sem par rabljenih komunikatorjev za testiranje pred nakupom, pa me zanima koliko komunikatorjev lahko registriram? Ali lahko komunikatorje sam registriram prek moj telekom ali je potrebno posredovanje tehnikov? Sedaj imam 3, enega (sagema) moram tako ali tako odstranit ker (naj ne bi) več ne deluje, bi pa poleg box s in neo registriral še 2 boxa in en box s, najprej zgolj za preverbo delovanja. Pozneje bi dva izmed teh lahko odstranil, v uporabi bi bili zgolj trije, pa me zanima ali lahko box ki ga enkrat odstraniš pozneje ponovno registriraš. Hvala za odgovor. |
|
|
|
||
|
![]()
če se ni kaj pred kratkim spremenilo, lahko registriraš do 4 komunikatorje na 1 priključek.
|
|
|
|
||
|
![]()
Sam sem imel registriranih 5, sedaj so pa 4.
V bistvu sem dobil odgovor (če sem prav razumel) da je omejeno zgolj kolikor linija prenese. Pri meni bi šlo lahko 5 HD, seveda bi moral še malce odpret pipco. Tko kot imam sedaj pelje tri (mini) HD BP, toliko je tudi linija odprta; 21/2. Sem pa stestiral in obdržal 2 boxa, en bo v občasni uporabi, en pa za rezervo. Box s pa se mi ni hotel povezat z omrežjem tko da sem ga raje vrnil. |
|
|
|
||
|
![]()
Na optiki imate lahko do 8 TV-komunikatorjev, na VDSL načeloma tudi, če vam linja to omogoča.
Lp Črt |
|
|
![]() |
Značke |
komunikatorjev, število |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Ali število uporabnikov vpliva na kakovost? | lukadane | SiOL TV | 19 | 29.02.2020 20:04 |
Koliko komunikatorjev na vdsl? | leonf | SiOL TV | 4 | 03.01.2010 11:39 |
Zaradi neviht povečano število okvar na telekomunikacijskem omrežju | XORO | Tehnična pomoč | 8 | 07.08.2008 19:36 |
Maksimalno število povezav | Yani2000 | Tehnična pomoč | 1 | 22.02.2007 00:29 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 00:02.