|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Najprej en Lep Pozdrav vsem tukaj gor!Imam neko težavo
![]() ![]() ![]() ![]() LP Aleš |
|
|
|
||
|
![]()
Tudi jaz imam težavo s SIOL TV po nadgradnji. Ne samo da imam slabe barve, sploh jih ni. Slika včasih kar naenkrat postane črnobela z menijem vred. Tudi kockanje se je povečalo.
Nadgradnja pa taka. ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Izgleda da imava isti problem, torej problem ne tiči pri meni ali tebi, amapk v nadgradnji!Naslednji teden bom poklical na SiOL in videl kaj imajo za povedati!
![]() LP Aleš |
|
|
|
||
|
![]()
Se že kar bojim kaj bo jutri, ko bi se naj updejtalo.Upam ,da ne bo še več težav kot jih je dosedaj.In da niso tendence Siol TV-ja v čb tehniki.
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Imam enake probleme
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Kaj pa nadgrajujejo?
|
|
|
|
||
|
![]()
Katere STBje (TV komunikator) pa imate vi ki imate tezave ? Jaz nisem opazil da bi bila slika crno-bela na Sagemu.
|
|
|
|
||
|
![]()
jaz imam Sagem
|
|
|
|
||
|
![]()
Sagem
|
|
|
|
||
|
![]()
Imam podobne težave. Na zaslonu potujejo vertikalni temneejši prozorni pasovi širine ca 10cm iz desne proti levi. Ne vem če je razlog v nadgradnji, saj sem ADSL tv dobil šele pred 2 dnevoma, vsekakor pa je problem moteč.
|
|
|
![]() |
Značke |
update |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Vse o MSN messenger - FAQ | trinajstka | Računalništvo in internet | 813 | 03.03.2013 14:39 |
NOKIA (info + novosti) [Brez reklam] | znamkar | Mobilna telefonija | 296 | 24.06.2011 11:32 |
Mini update za odpravo težav z XMPPCOM.DLL | admin | SiOL Komunikator | 2 | 01.12.2006 21:53 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 07:35.