|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Slišal sem, da je potrebno spremeniti tudi mac naslov mrežne kartice-ga nastaviti na istega kot ga ima sagem komunikator ( in ne samo ip naslov nastaviti na istega kot ga ima sagem komunikator ) če hočeš da iptv v vlc-ju na pc-ju deluje kot bi moral...zanima me koliko je to res..baje na amisu je to nujno storiti če sploh hočeš gledati programe ki jih ponuja amis tv na računalniku.
|
|
|
|
||
|
![]()
Ne, ni potrebno. Tudi IP ni potrebno nastaviti na istega. Pravzaprav, ne sme biti isti.
|
|
|
|
||
|
![]()
Vem, da mora biti zadnja ip številka +1 večja. A ima potem mac naslov sploh kako vezo pri tem?
|
|
|
|
||
|
![]()
Niti ni nujno, da je IP na zadnjem mestu +1. Jaz sem pred tedni vzpostavil IPTV na PC-ju in sem nastavil IP kartice +1 na zadnjem mestu. Medtem pa se je IP STB-ja med avtomatsko nadgradnjo spremenil, sedaj se s PC-jem razlikuje v 3. in 4. številki, pa vse dela brez problemov. Nekdo je na tem forumu dejal, da mu slika kocka, če sta IP-ja precej različna, meni dela vse BP.
Torej, pri SiOL TV ni potrebno spreminjati MAC, pa tudi IP očitno ni toliko pomemben. |
|
|
![]() |
Značke |
kartice, mac, mrežne, naslov, pomemben, siol, sploh, vlc |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
SiOL TV na računalniku za telebane | fogy | SiOL TV | 3289 | 20.07.2019 12:09 |
SIOL TV povezava TV in VCR | deepsplash | SiOL TV | 0 | 26.11.2006 01:22 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 04:00.