|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Včeraj smo dobili po pošti nov daljinski upravljalnik za siol box, piše, da želite še dodatno izboljšati uporabniško izkušnjo in naj daljinec zamenjamo ... ne vem niti zakaj saj je popolnoma ENAK kot prejšnji ???
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Po kakšnem principu se talajo ti novi daljici ?
Jaz ga še nisem dobil, znanec pa ga je prav dobil ta teden. Baje, da dela bojše od starega RF-a (enaka zunanjost). |
|
|
|
||
|
![]()
Na zunaj sta daljinca res enaka, vendar po delovanju nista. Pošilja se jih pa strankam, ki so ddobili serijo BOXev z potencialno problematični daljinci (baterije se prehitro spraznijo,...)
Lp, Črt |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
lp |
||
|
|
||
|
![]()
Bizarno, daljinci, ki se jim baterije hitro izpraznijo. Res pa je vsa oprema zelo poceni. To je to.
|
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Pozdravljeni,
gre za BOX naprave, ki so bili kupljeni že približno dve leti nazaj. Ali menjava upravičena ali ne pa preverimo od primera do primer, zato, če imate težave nam na ZS posredujte vaše uporabniško ime, kontaktno številko in MAC naslov BOX-a s težavami. Lep pozdrav Sašo |
|
|
|
||
|
![]()
Super, to zdej povejo... slab mesec nazaj pa sem kupil drugega :/
|
|
|
|
||
|
![]()
Nekaterim pa so ga kar tako poslali na dom ? Še tu na forumu je bilo kar nekaj uporabnikov začudenih od kod kar naenkrat daljinci na dom. Drugi pa naj pošiljamo en kup podatkov ?
Hvala za enakost. lp |
|
|
|
||
|
![]()
Tudi jaz imam kar probleme z daljincem na box-s, to se mi dogaja kar pogosto, ko naprimer prestavim kanal na daljincu ni odziva od boxa, nato pritisnem še enkrat, dvakrat, trikrat,...pa ni odziva. čez čas pa je vse ok.
Za vsak slučaj pošiljam podatke na ZS. LP Grega |
|
|
![]() |
Značke |
daljinski, nov, upravljalnik |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
SIOL BOX S Upravljalnik / Daljinec / Pilot | PorscheRS | SiOL TV | 28 | 23.08.2011 14:47 |
univerzalni daljinski upravljalec | zaks222 | Hi-Fi in elektronika | 4 | 16.03.2009 10:17 |
daljinski upravljalnik | frikec | SiOL TV | 19 | 28.11.2006 17:06 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 04:06.