|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Zanimiva predstavitev TV storitve v video posnetku "Kaj prinaša SiOL TV v vaš dom?": http://www.siol.net/Televizija.aspx
Montaža je narejena tako, da skrije neznosno počasnost TV vmesnika, enostavno so izrezali dele posnetka. Zvito zavajate potencialne naročnike, ni kaj. |
|
|
|
||
|
![]()
Načeloma tudi ne vidiš, kako se tip preseda od enega TV-ja k drugemu, pa to verjetno ni namenjeno temu, da bi verjeli, da se siolovi naročniki lahko premikajo z nadsvetlobno hitrostjo ...
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Tole pa me je nasmejalo...amaterska montaža
![]() |
|
|
|
||
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ena najbolj smešnih reklam ki sem jo kdaj videl. |
|
|
|
||
|
![]()
Lol..
|
|
|
|
||
|
![]()
Kaj pa visokoločljivostne kocke v ozadju, jih je mogoče kdo opazil?
![]() ![]() ![]() Sedaj pa dovolj heca. Kako je sedaj z obljubljenim NEKOMPRESIRANIM streamom preko optike ?? ![]() ![]() ![]() lp |
|
|
|
||
|
![]()
Sanjajmo o tem še naprej! sploh noben ne da odgovora!!!
|
|
|
|
||
|
![]()
Z NEKOMPRESIRANIM streamom preko optike ne bo nič,kot vam je verjetno znanano je Apek objavil podatke da je SIOLOVA optika zasedena komaj 20% to pomeni da Siol nima namena vlagati v opremo za tako nizek procent uporabnikov.Sam sem jim že poslal mail z tem vprašanjem, ampak odgovora še nisem dobil.
Je pa Apek tudi oznanil da bo moral siol svojo optiko ponudit tudi drugim operaterjem in tako bomo lahko na nekompresiran stream prešli k T-2 in takrat bo Siol imel še manj uporabnikov kot jih ima sedaj.Če ne znajo izkoristit tistega kar imajo bomo pa mi uporabniki izkoristili svoje možnosti in zamenjali ponudnika,ko bo to možno. |
|
|
|
||
|
![]()
če ne bi rezali časa, ko čakamo na preklop menija, bi bila reklama namesto 2,37 minute dolga preko 20 minut.
![]() ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Tako se privabljajo naročniki ja, z zavajanjem.
![]() ![]() Aja, kje on vidi VSE DELE SOPRANOVIH ? Js vidm samo 6. sezono... ![]() E: Beagle ![]() |
|
|
![]() |
Značke |
zavajanje |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
vprašanja, nasveti,potopisi + opozorila za popotnike + iščem sopotnike ... | Girl16 | Potovanja | 362 | 18.09.2016 20:51 |
Novo v ponudbi.."Testni uporabnik" - zavajanje naročnikov ali??? | saonaion | SiOL TV | 27 | 31.12.2015 02:37 |
Zavajanje z optiko | mr.heker@email.si | O storitvah | 2 | 06.11.2008 18:38 |
Zavajanje naročnikov | Jožica | O storitvah | 26 | 16.01.2008 22:06 |
Zavajanje SiOla | marhyo | O storitvah | 15 | 20.06.2007 23:02 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 06:15.