|
||
|
![]()
Še kr šumi...... a vas res ni sram?
Klemen ti ki si prej napisal da spremljaš dogajanje na forumu..... ti ni nerodno kot predstavniku siola da radio šumi? |
|
|
|
||
|
![]()
Ja Klemen....a pa te tud res ni sram, da na Radio Kranj govorijo take neumnosti, kadar ne šumi?
Pa da o glasbi sploh ne govorim...mislim obup... ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Pradlagam, da se na SiOLovem portalu bolj ažurno obvešča uporabnike o delovanju omrežja oz. o delovanju celotne SiOLove ponudbe. Mislim, da bo tako manj pritiska na SiOL, ne pa sedanje stanje "pri nas dela v redu" oz. "ne vidimo nobene napake".
![]() |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Predvidena odprava motnje je načrtovana za konec tedna (petek). |
||
|
|
||
|
![]()
Ko sem sinoči bral tele poste, sem nalašč preklopil na radijske programe (14.09.06/03.12). Vsi radijski programi so predvajali brez šuma. Saj pr nas ga ni blo nič slišat. Pa nisem naglušen.
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Če radio Kranj šumi je pa res ogenj v strehi (tistih pet cd-jev si lahko tudi kupite) :D
|
|
|
|
||
|
![]()
glede šumenja imaš na prvi strani posta linke do posnetkov....a tisto kar je na posnetu je kar se mene tiče dokaz da so nekateri na siolu bebci
in ja sem probal radijo še šumi, in to preverjeno ne samo pri meni....... predlagam ti uporabo slušnega aparata, ali v skrajnem primeru čiščenje ušes |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Ti pa za v prihodnje predlagam da se ne vtikaš v stvari ki se te ne tičejo. |
||
|
|
||
|
![]()
Samo res preveč šumi to še meni boljše lovi z anteno :D (in to v avtu pri 120 km/h)
|
|
|
|
||
|
![]()
radio še kar šumi....... a res ne more en teh blesavih postaj naštimat?
Lahko vsaj poveš klemen v čem je fora? upam da ne bo odgovor v smislu ta ki štima postaje je na dopustu |
|
|
![]() |
Značke |
kranj, radio |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 09:07.