|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Vam SciFi dela na Neo boxu?
|
|
|
|
||
|
![]()
Kdaj lahko pričakujemo Cinestar TV Comedy?
|
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Discovery science... ima v nasih ex yu republikah tudi podnapise kaj pa pri nas ?
|
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
aja to pa nisem vedel. a je se kaksen program taksen ?
|
|
|
|
||
|
![]()
meni ne dela, sem si ga nastavil v neotu na računalniku tam je viden, na neo sprejemniku ga pa ni vidnega pa sem ga večkrat resetiral pa nič ne pomaga... no danes še nisem sprobal sam včeraj ni delal, pa tudi fashion 4k al kaj je že je spet zginil, na računalniku je pa viden
|
|
|
|
||
|
![]()
Kdaj lahko pričakujemo HD verzije SLO3, Koper tv, Maribor tv, Exodus, Gold, ARD, ZDF in še nekaterih? Konkurenca ima vse te že nekaj časa v HD. Ped kratkim sta Koper in Maribor začela oddajat tudi v HD, SLO3 HD pa itak oddaja preko zraka. ARD in ZDF sta preko kabelske v HD, zakaj ne tudi preko IPTV?
|
|
|
|
||
|
![]()
Razumem razne avtorske pravice tujih programov,Zakaj za vraga pa ne morejo dati vseh programov RTVSLO gor v HD. Pa tale fiasko z Neo.
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
edit: dobil |
||
|
![]() |
Značke |
balkanskih, bundesliga, eurosport, ftv, hbo, katere, klub, nimamo, novatv, nove, novi, pogrešate, prime, progamov, programa, programe, programi, programska, rtl, shema, siol, sport, sportklub, več, zahteva, zakaj |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 15:57.