|
Kultura in literarni kotiček prireditve, dosežki, novosti, knjige, pesmi, literatura ... |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
In kar se Vesne Milek in njene knjige tiče, pa... Ajoj, od nje - kot od super samozavestne bejbe - dejansko nisem pričakovala tako zafrustriranega pisanja. Bruh.
![]() Lejte, pesniki pa pisatnli majo doma za svoje rokopise skrbno urejene arhive, jst mam pa namst tega skdn za pokvarjen papir... No in tam notr sm zadnč staknu svojo ta prvo popevko, k sm jo biu kdaj napisou... Hjooj, koko zdavni, zdavni je že to blo - tko sem zdi, k dj blo hmal po stvarenju sveta, mal po tistem, kj bog reku: "Bodi luč.", poj pa elektrika crknla. Pesem se imenuje Ajatutu, ali po slovensko: Ajatutu... |
|
|
|
||||
|
![]() Citat:
Priti do teh založb pa je bolj ali manj nemogoče, če nimaš že kakšne poprejšnje kilometrine, vsaj revialnih objav (delna izjema sta Litera in Goga v tistem delu, ki se posveča lokalnim avtorjem). Obstaja pa kar precej drugih majhnih založb, ki pa večinoma funkcionirajo tako, da plačajo v najboljšem primeru tisk in oblikovanje (ki je narejeno "na horuk" in zato ne nujno najboljše), lekturo si priskrbiš sam, o honorarju pa lahko samo sanjaš oziroma marsikdaj pričakujejo celo tvoj vložek, npr. v obliki sponzorjev... |
|||
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() ![]() Med tem časom sem izgubila ves svoj "dar" za pisanje ![]() ![]() ![]() ............................................ dobro jutro |
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
---------------------------- Gravity makes the heart grow fonder. |
||
|
|
||||
|
![]() Citat:
![]() ............................................ dobro jutro |
|||
|
|
||
|
![]()
mhm.....dobro vprašanje.js tudi pišem......sam nism še nč objavla....mogoče kdaj v prihodnosti če mi uspe.
![]() ne znam ti odgovorit. |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
vredno je poskusit
|
|
|
Značke |
knjige, pisanje |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 04:40.