|
Zdravje zdravo življenje, nasveti o zdravju, zdravnikih, hrani, rekreaciji, .... |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
V meni se bijeta dve ideji...
![]() ![]() ![]() ![]() Vaša mnjenja?...Vv meni se borita čustvena stran , ki pravi, da bo oče obiska zelo vesel...in modrost, ki mi pravi...ne sili z glavo skozi zid...samo še slabše bo ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Včasih mora glava prevladat nad čustvi. Jaz ne bi šla. Bi pa dala komu sporočilo, ki mu ga lahko pove, ko ga obišče - da mislim nanj in zakaj me ni naokrog.
|
|
|
|
||
|
![]()
hmm....ideja je dobra...tnx, če bi ga le kdo obiskal. Glede na to, da je bil operiran na celini (beri v Ljubljani)....bi danes od mene dobil prvi obisk...mislim, da mu je že pošteno dolgčas...in bi rad v množici modro belih nians...
![]() ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Edini pravi naslov za to vprašanje so očetovi zdravniki. Poleg njega so v sobi za intenzivno nego tudi drugi bolniki v različnih stanjih, ki so potencialno ogroženi (ali pa tudi ne, to vedo zdravniki).
Če ti bodo dovolili obisk, si obvezno temeljito umij roke z razkužilom, ki je na steni pred sobo. Če kašljaš, prosi za masko. Better safe than sorry. |
|
|
|
||
|
![]()
Da...glede maske in umivanja rok...ni panike...to sem itak nameravala ( vseeno tnx za opozorilo neuro...). Kar se pa zdravnikov tiče...prideš do njih samo če težiš...pa še malo težiš....pa še malo....
|
|
|
|
||
|
![]()
Bolj kot ti je do obiska, manjsi problem je teziti.
|
|
|
|
||
|
![]()
V nekaterih bolnišnicah so trenutno zaradi gripe obiski v celoti prepovedani. Pokliči v bolnišnico in se pogovori z zdravnikom. Tudi v očetom lahko govoriš vsaj po telefonu, če ne boš mogla na obisk.
![]() |
|
|
Značke |
bolnišnicah, obiski |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
NLP-ji in obiski iz drugih svetov | fele 5. | Znanost in okolje | 122 | 17.07.2007 00:11 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 05:15.