|
Galerije slik fotografije, nasveti o fotografiranju, raznorazne galerije, slilkovna umetniška dela, karikature, risanke, animacije ... |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
lepo pozdrav... mene pa zanim, če kdo koga pozna, ki bi mi iz fotografije narisla sliko s svinčnikom?
hvala za informacije ![]() ![]() priložla sem sliko, ki bi jo želela imeti narisano... |
|
|
|
||
|
![]()
Verjetno ni to tisto, kar si želiš, pa vseeno lahko pogledaš nekaj obdelav tvoje slike.
Mogoče ti bo kakšna celo všeč. Če ti bo, lahko v zahvalo klikneš mojo stran in mi privoščiš obisk. http://vaflanje.hitri.com/ |
|
|
|
||
|
![]()
Kar malo mi je žal zadnjih dveh, zato pošiljam še te.
|
|
|
|
||
|
![]()
najlepša ti hvala za te slike... vendar sem že našla eno punco in mi bo sliko narisala s svinčnikom in ogljem...
hvala vseeno pozabla ti še napisati, da so mi slikce na tvoji internetni strani zelo všeč... |
|
|
|
||
|
![]()
Nikoli nisem risal na papir (ker me ne veseli ta tehnika), včeraj sem se pa odločil da si grem nabavt svinčnike in še to probat, da ne bom samo digitalno risal..
Na žalost te dni nimam veliko časa, tako da sem na hitro spacal skupaj: ![]() Svinčniki: HB, 4B, 6H, 7B Čas: 20 min nimam skenerja, tako da sem slikal s telefonom (2.0Mpx) |
|
|
|
||
|
![]()
za frendico (r.d.)
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Volkec sam si ti kr majster .. svaka čast
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
mene že nekaj časa ni bilo tu....služba in ostale zadeve poberejo preveč časa...
tu je nekaj mojih ustvarjanj ko imam čas: ![]() je bila uporabljena za svetovni rekord v ljubljani v charlstonu ![]() za ljubljanski punk band Gužva U Bajt ![]() fanart enega mojih ljubših online comicov Looking for group...Warlock Richard ![]() momentalna inspiracija na pobudo sestrične ![]() vilinka po modelu kolegice ![]() tatu dizajn za kolega ![]() večina kateri me poznate veste da navadno imam večinoma slik zmajev...ta je bila prva za spremembo v drugi varianti....vilinka ![]() portret znanke ![]() malo za šalo malo zares ![]() po inspiraciji prijateljice ![]() griffin... ![]() zgodovinsko kombiniran bojevnik ![]() mau mi je blo dougčas ![]() portret nekdanjega dekleta (za prvi protret ni slabo) ![]() demonic...kombinacija konja s človeškimi rokami in zmajevimi krili... |
|
|
|
||
|
![]()
ostala dela si lahko ogledate tu: http://dunkelfenrir.deviantart.com/gallery/
|
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
Značke |
animacija, karikature, risanje, risanke |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 05:21.