|
||
|
![]()
V poletnih mesecih oddamo mobilno hiško na morju (Kvarner). Hiška je v velikosti 34 m2 in lahko v njej biva 5+2 osebi. Za vse dodatne informacije pišite na mail: m.hiske2013@gmail.com
|
|
|
|
||
|
![]()
Kje točno in za koliko €?
|
|
|
|
||
|
![]()
Posredujte mi email naslov, pa vam pošljem vse točne informacije!
Lp |
|
|
|
||
|
![]()
lahko na zs
|
|
|
|
||
|
![]()
Se zayebavaš ???
Namesto da konkretno napišeš kako in kaj, ti nas zayebavaš , da naj vsak posebej ima neka dopisovanja s teboj. Kaj bi bilo , če v nobeni trgovini na artiklih ne bi bilo cene in če bi nekoga zanimal nek izdelek a potem nonšalantno kontaktiraš prodajalca al kako že ![]() |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
jaz pa še vedno nimam ponudbe...
|
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
zakaj bi on ZA***AVAL ce gres 10krat prebrat tvoj msg bos kvecjemu opazil da si ti odreagiral "neandertalsko" (ne me lovit za slovnicnimi napakami pa dokazovat da si pametnejsi). tole so malo oglasi...ce on tko prodaja, se ne pomeni da za***ava A SE NISI NIKOLI VIDEL SALOMONOVEGA OGLASNIKA (je tam vedno napisana cena?)? si videl na tvju OGLAS ZA AVTO ???? a vidis po tvju kdaj ceno avta ? vecinoma omenjajo popuste.....nas za***avajo ? ne oni PRODAJAJO res si pameten...on za***ava ? kdo ze za***ava ? |
||
|
Značke |
hiško, mobilno, oddamo |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Stanovanje v Londonu oddamo. | tinem1811 | Mali oglasi | 1 | 21.07.2010 19:32 |
WiFi: nedostopen za mobilno napravo | Flukturr | Tehnična pomoč | 11 | 01.11.2008 08:13 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 08:38.