|
||
|
![]()
No zanima me vaše mnenje o različnih programskih jezikih.
Sam sicer programiram v C++ in Visual Basicu in morm rečt, da sta mi zelo dobra jezika. Visual Basic je res omejen programski jezik, ker je narejen izključno za winse (duh microsoft).Ampak kar se tiče tega je pa zelo praktičen za winse, čemu so moji programi namenjeni. C++ je pa nasploh praktičen in za srendnji jezik je dosti pregleden in lahek. |
|
|
|
||
|
![]()
uporabljal sem C++ in C#.
C# mi veliko bolj odgovarja.. |
|
|
|
||
|
![]()
Stavek ki ga slisim 1000x na faksu je: program napisi s tistim programom, ki ti za dano nalogo najbolj odgovarja. Programiral sem v C++-u, C-u, Pascal-u, trenutno pa najvec v Javi ker nekako najvec ponuja. Res da je nekoliko pocasna v primerjavi z ostalimi pa vendar, konec koncev so tudi racunalniki ze skoraj vsi tako zmoglivi da se vsak javanski program izvede skoraj v momentu.
|
|
|
|
||
|
![]()
Ja samo jst imam namen več programskih jeziko uporabljat ne samo 2 zato me zanima vašo mnenje.
|
|
|
|
||
|
![]()
Saying that Java is a better language because it works on all platforms, is like saying that anal sex is better because it works on both genders.
![]() ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Lej, po mojem najbiolš da se prvo opredeliš kaj bi sploh rad programiral in si potem tu zbereš najbolj primeren jezik. Pa tut, velik/večina programskih jezikov si je zelo podobnih...
|
|
|
|
||
|
![]()
k mogoče kdo hardware pise...en iz moje žlahte zna Verilog HDL in VHDL in programira WiMaX...
|
|
|
|
||
|
![]()
Jst bl pišem tcp/ip programe zakar mi VB pa c++ čisto ql odgovarjajo.
|
|
|
|
||
|
![]()
mene pa zanima kateri programski jezik se je najlažje naučit?
|
|
|
Značke |
mnenje |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Prosim za mnenje o Ford Fiesta ST | shadow1980 | Avtomobilizem | 15 | 05.11.2007 22:41 |
Mnenje glede zveze | neki_neznanec | Ljubezen in spolnost | 33 | 05.05.2007 00:25 |
vaše mnenje | ksenci | Izobraževanje in šola | 10 | 22.02.2007 07:44 |
Vaše mnenje o knjigi Da Vincijeva šifra | tommm1234 | Kultura in literarni kotiček | 20 | 01.03.2006 18:51 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 14:30.