|
O storitvah Informacije o ponudbi storitev Telekoma Slovenije |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Tole zadevo sem včeraj prejel po mailu:
Pri poenotenju sistema obračunavanja smo ugotovili nepopolnost nekaterih ključnih naročniških podatkov, ki jih potrebujemo za nemoteno obračunavanje storitev. Zato vas vljudno prosimo, da nam sporočite davčno številko naročnika na davcna@telekom.si, na 080 8000 ali jo vpišite na servisnih straneh. Med vsemi sodelujočimi bomo izžrebali 10 nagrad Zdaj a se siol heca ali kaj,na tak način pridobivat podatke od naročnika. |
|
|
|
||
|
![]()
Moje enako sporočilo.....,sem enostavno pobrisal!
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
|
||
|
![]()
A kaj je narobe?
Narobe je način pridobivanja podatkov,drugo sem že dve leti na optiki in sem tudi že marsikaj ugotovil kaj je narobe z siol storitvami pa se nobeden ne zgane nikamor.Če so lahko dve leti pošiljali položnice in obračunavali storitve potem to lahko počnejo še naprej. Drugo pa če hočejo davčno naj mi pošljejo po navadni pošti z uradnim podpisom itd in jo bodo dobili. Takšno obvestilo,ki pride z raznimi propagandnimi sporočili pri meni ne pali. Tretje kdo mi garantira da to ni spam pošta, za davcna@siol.si prvič slišim in na servisnih straneh ni nikjer možnosti za vpis davčne številke. |
|
|
![]() |
Značke |
davčna, igra, nagradna, številka |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Nagradna igra Reader's Digest? | Seksualni pistoli | Ostalo | 17 | 12.02.2011 11:41 |
HBO Digital in nagradna igra | Lance_Armstrong | SiOL TV | 11 | 26.12.2009 11:30 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 03:46.