|
|||
|
![]() Citat:
Ampak za silo bi bilo najverjetneje možno pripraviti stvari do delovanja. Če ima kdo kakšnega Fritza ali kaj podobnega, ki podpira TriplePlay (za posodit ali prodat) se priporočam =). |
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() |
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
Če imaš sprejmem izziv =) |
||
|
|
||
|
![]()
Imam tudi 7390. Brez problema deluje tudi na VDSL. Za več me kontaktiraj na PM.
Mimogrede, izbral si si modem (fritz nasploh), ki je daleč najbolj zakompliciran za spravit v delovanje ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Hhh bomo videli kaj bo nastalo =)
PM poslan |
|
|
|
||
|
![]()
Asterox, TV bi verjetno še šlo (trunk) telefon pa nikakor, če se jaz prav spomnim. Edino s kakšnim posegom v SW, za kar sem pa jaz preneumen.
Zanimivo je, da ga nemci veselo uporabljajo za triple, pri nas pa ne gre. Meni se Fritz sploh ne zdi hudo kompliciran, mogoče zato, ker sem ga navajen. |
|
|
|
||
|
![]()
Modem bi delal, v kolikor bi ga primerno nastavili za delovanje v SiOL omrežju, vendar nudimo podporo le za modeme, ki jih imamo v ponudbi in imajo naloženo programsko različico opreme prilagojeno za SiOL omrežje.
lp Mitja |
|
|
![]() |
Značke |
drugega, komercialnega, modema, priklop |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Avtomatski prst za resetiranje modema | aeon | Spemerski kotiček | 0 | 05.11.2009 22:03 |
Razlike v načinu reseta modema? | Altair | Tehnična pomoč | 8 | 23.09.2009 19:10 |
Nastavitev modema SINOPE 568 za delo s programom realVNC | rim | Tehnična pomoč | 2 | 05.08.2009 18:00 |
Priklop drugega Aminota za gledanje Siol TV | Dravlje | SiOL TV | 1 | 22.09.2006 11:07 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 05:20.