|
O storitvah Informacije o ponudbi storitev Telekoma Slovenije |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Kako to ,da je na servisnih straneh vsak mesec zapisano da je račun izdan 3 (tretjega v mesecu) . Nikoli pa še račun ni viden tretjega v mesecu. Danes smo šestega pa še do sedaj (13.00) ni vidnega računa za mesec december. ??
lp |
|
|
|
||
|
![]()
Sem jim tudi jaz pisal nekaj mesecev nazaj in so rekli, da pač omogočijo vpogled nekaj dni kasneje.
Jaz ga pa še nimam na servisnih za prejšnji mesec.. |
|
|
|
||
|
![]()
jaz jih sploh ne morem pogledat
|
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Ja v eni uri po tistem ko sem pisal je bilo vidno.
Odpret se še pa ne da. Moti me ker napišejo da je račun izdan tretjega , viden pa dejansko ni nikoli prej kot šestega,sedmega.... lp |
|
|
|
||
|
![]()
Jaz ga dobim na mail in E-račun na banki, ko je izdan. Na servisnih straneh pa ga sploh ne gledam, dvakrat je dovolj.
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Vidnost računa na Servisnih straneh SiOL je po izdaji vedno viden naslednji dan. Se pravi, če se izda 8. v mesecu bo viden v pdf obliki naslednji dan. Lp Jure |
||
|
![]() |
Značke |
računi, servisnih, straneh |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Računi, računi le kje se skrivajo? | AndrejD | O storitvah | 9 | 11.12.2008 17:28 |
Prikaz računov na servisnih straneh. | gbauer1 | Tehnična pomoč | 2 | 23.10.2007 19:34 |
Pregled klicev na servisnih straneh ne deluje | janezpesec1 | Tehnična pomoč | 7 | 25.09.2007 18:46 |
Prikaz racuna preko servisnih strani | AlienRex | Tehnična pomoč | 10 | 13.08.2007 15:32 |
Napaka na servisnih straneh | ttss82 | Tehnična pomoč | 1 | 05.04.2007 09:19 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 17:57.